Coș

Phoenix Classic @ Soho Music Hall Bistrita

Data: 27.01.2023
🕢
Ora: 20:00
📌
Locatie: Soho Music Hall, Bistrita
📬Adresa: str. Dimitrie Cantemir, nr.1
Eveniment FB 
Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Normal Ticket
Max: 108
Min: 1
Step: 1
110,00 lei
Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
Early Bird Ticket: 80 lei (preț redus pentru primele 25 de bilete) – SOLD OUT
Presale Ticket : 99 lei – SOLD OUT
Normal Ticket: 110 lei
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.

______________________

Vineri, 27 ianuarie 2023 sunteţi invitaţi în Club Soho la evenimentul Phoenix – Classic Rock – Cântece de codru, eveniment ce propune adevăratul concept de rock cu influențe din folclorul autentic românesc, de data aceasta, însă, într-o formă încărcată de forță, cu ajutorul celor mai moderne modalități de exprimare – de la hard rock, la progresiv și până la fusion.

La început a fost folclorul. Muzica brută, învățată să ne spună trăirile, să ne arate natura, să ne vorbească despre identitate și despre ceea ce de drept ne aparține. Expresie completă și complexă a tuturor simțurilor autentice românești, a rezistat oricăror încercări de falsificare pe care secolul XX i le-a propus. A trebuit să vină deceniul șapte pentru ca Phoenix să-i răstoarne cuvintele în necuvinte, să disocieze ce era trainic sudat, să asocieze ce la început părea incomunicabil, și folclorul arhaic să primească astfel dimensiunea ce i se cuvenea: modalitatea de exprimare modernă.

Legenda celor ce ne-au dat nume în umbra marelui URSS începe cu Nicu Covaci, artistul care a realizat prima conexiune între folclorul arhaic românesc, precreștin, și muzica rock, aducând astfel în fața publicului un nou gen de muzică: etno-rockul care timp de peste jumătate de veac l-a caracterizat.

Recomandări:

AB/CD

28.01.2023
Hardward Pub, Cluj Napoca

Byron

24.02.2023
Soho Music Hall, Bistrita

Best WordPress Themes