Coș

Phoenix Classic @ Harlequin by the Sea, Constanta

?Data: 05.07.2024
🕣
Ora acces: 18:00 | 🕣 Concert: 21:00
📌
Locatie: Harlequin By The Sea, Constanta
🏠 
Adresa: Blv.Mamaia, Constanta
📧
Eveniment FaceBook

Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
05.07.24 Presale
Max: 248
Min: 1
Step: 1
100,00 lei120,00 lei
05.07.24 Acces general
Max:
Min: 1
Step: 1
120,00 lei
Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
120 lei – 100 lei Acces Presale (reducere primele bilete)
120 lei – Acces general

*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
Managementul formației a anunțat faptul că evenimentul programat inițial pentru data de 21.04.2024 a fost reprogramat pentru data de 5 iulie 2024.
Biletele rămân valabile, iar cei care doresc rambursarea biletelor sunt rugați să trimită un email la contact@ambilet.ro, de pe adresa folosită la achiziționarea biletelor, în care sunt rugați să menționeze numele evenimentului.
___________________

𝐏𝐡𝐨𝐞𝐧𝐢𝐱 se reîntâlnește cu 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐮𝐥 din CONSTANTA în cadrul unui concert 𝑷𝒉𝒐𝒆𝒏𝒊𝒙 𝑪𝒍𝒂𝒔𝒔𝒊𝒄 pe data de 05 iulie 2024.

𝗡𝗶𝗰𝘂 𝗖𝗼𝘃𝗮𝗰𝗶 are o carieră excepțională de mai bine de o jumătate de secol. Noua trupa Phoenix reprezintă un capitol unic în rockul românesc merge pe aceeași linie având un aer mai degrabă războinic. Phoenix a hrănit spiritual generaţii de români, a lansat mari muzicieni şi piese nemuritoare. Noii membri ai formaţiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, traseul stilistic al formaţiei pornind de la muzică beat, rock psihedelic, hard rock, ajungând la etno – rock. Piese celebre au fost, sunt și încă vor fi fredonate de generaţii întregi: „𝗩𝗿𝗲𝗺𝘂𝗿𝗶”, „𝗙𝗮𝘁𝗮 𝗩𝗲𝗿𝗱𝗲”, „𝗡𝗲𝗴𝗿𝘂 𝗩𝗼𝗱ă”, „𝗦𝘁𝗿𝘂𝗻𝗴𝗮”, „𝗖𝗮𝗻𝗮𝗿𝘂𝗹”, „𝗠𝘂𝗴𝘂𝗿 𝗱𝗲 𝗳𝗹𝘂𝗶𝗲𝗿”, „𝗠𝗶𝗰𝗮 ţ𝗶𝗴𝗮𝗻𝗶𝗮𝗱ă”, „𝗡𝘂𝗻𝘁𝗮” sunt capodopere, care încă scriu istoria 𝗣𝗵𝗼𝗲𝗻𝗶𝘅.

☎️ Detalii si rezervari mese 0724 412 414.
🍾 Nu rata distractia la “ Harlequin By The Sea ” Mamaia

Condiții de participare:
1. Mesele se ocupă numai în ordinea sosirii
2. Persoanele care achiziționează bilete online si vor sa stea la acceasi masa , dar au cumparat bilete de pe carduri diferite , sunt rugati să sune sau sa transmita un mesaj pe WhatsApp imediat dupa ce au achizitionat biletele , pentru rezervarea locurilor la masa , la numarul de telefon 0724412414.
3. Organizatorii nu răspund pentru deteriorarea sau pierderea lucrurilor personale.
4. Accesul la eveniment se face începând cu ora 18:00

💡 Bine de știut:
🔸 Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora în format digital.

***** ”Harlequin By The Sea” este o locatie noua , inaugurata recent , situata intre Hotel Central si Hotel Modern , care are o terasa generoasa la exterior cu deschidere la faleza Mamaia si o capacitate la interior de 250 locuri si exterior 250 locuri. Accesul in locatie pe timp de iarna sa face din Bulevardul Mamaia , iar pe timp de vara accesul in locatie se poate face si din faleza Mamaia doar pietonal. *****

Vă așteptăm cu nerăbdare să petrecem împreună la Harlequin By The Sea! 🎉🕺

Best WordPress Themes