Coș

Panoramic Folk Festival 2024

?Data: 02-03.08.2024 /🕣 Ora: 19:00
📌 Locatie: Panoramic Park Avrig
🏠 Adresa: Panoramic Park 555200 Avrig, jud Sibiu

📧
Eveniment: Facebook

Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Abonament pt 2 zile
Max: 3000
Min: 1
Step: 1
55,00 lei
Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
55 lei  – Acces general
*Toate prețurile includ taxele locale si taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
___________________

🎉🕺Pe data de 2 si 3 august 2024, Panoramic Park va deveni centrul universului muzicii folk! Vă invităm să vă alăturați nouă pentru o zi plină de armonii melodioase, versuri profunde și o atmosferă de neuitat, într-un cadru natural de excepție.
De ce să participi?
Line-up de excepție: Ascultă-i live pe cei mai apreciați artiști de muzică folk din țară, într-un festival ce promite să rămână în amintirea tuturor participanților.
Cadru natural spectaculos: Panoramic Park, situat în Zona turistica Valea Avrigului, oferă o scenă naturală impresionantă, înconjurată de peisaje montane și aer curat.
Activități pentru toate vârstele: Pe lângă muzica extraordinară, vei putea participa la diverse activități recreative, ateliere de creație, foc de tabără.
Atmosferă autentică: Bucură-te de o atmosferă caldă și primitoare, unde vei putea lega prietenii noi și te vei conecta cu alți iubitori de muzică folk.
Nu rata cel mai așteptat eveniment de muzică folk al verii!
Indiferent dacă ești un fan înfocat al muzicii folk sau doar în căutarea unei experiențe de vară unice, acest festival este locul perfect pentru tine. Adu-ți prietenii, familia și lasă-te purtat de magia muzicii într-un decor de poveste.
Ne vedem pe 2 si 3 august la Panoramic Park – Valea Avrigului, pentru o zi de neuitat sub semnul muzicii folk!

Best WordPress Themes