Coș

Out of Office Fest 2022

Locatie eveniment: Arenele Romane, Bucuresti
Adresa: str. Cutitul de Argint nr. 26, Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
100 lei – Early Bird (reducere pana pe 31.03.2022, inclusiv)
130 lei – Presale 1 (reducere pana pe 31.05.2022, inclusiv)
150 lei – Presale 2 (reducere pana pe 17.06.2022, inclusiv)
180 lei – Acces (in ziua evenimentului)
390 lei – Pachet 3+1 gratis (disponibil în perioada 01-08.05.2022)
Se pune în vânzare un număr limitat de bilete!

Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Presale
Max:
Min: 1
Step: 1
130,00 lei

Sâmbătă, 18 iunie 2022, la Arenele Romane din București are loc prima ediție OUT OF OFFICE FEST. Din line-up fac parte unele dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România: COMA, The Mono Jacks, byron, Sarmalele Reci, E.M.I.L. și Rockabella.

OUT OF OFFICE FEST este o inițiativă a revistei de business Club Antreprenor și își propune să reunească publicul iubitor de alternativ și antreprenorii români din toate domeniile de activitate.

”Antreprenorii reprezintă motorul dezvoltării economice în toate statele civilizate. Dacă multinaționalele contribuie cel mai mult la bugetul de stat, la cel al asigurărilor sociale și la bugetele locale, IMM-urile cu capital românesc sunt responsabile de soarta a peste trei milioane de angajați. Prin intermediul OUT OF OFFICE FEST ne dorim să contribuim la dezvoltarea unei culturi a antreprenorialului în România, să-i aducem laolaltă pe cei care pun umărul activ la dezvoltarea mediului de afaceri românesc și să ne bucurăm de o seară de muzică bună” declară Mircea Fica, Fondator & Senior Editor clubantreprenor.ro.

Program:
17,30: Deschiderea porților
18,45-19,15: Mesaje parteneri
19,15-19:45: Rockabella
20,00- 20,45: EMIL
21,00-21,45: Sarmalele Reci
22,00-22,45: Byron
23,00-23,45: The Mono Jacks
00,00-00,45: COMA

Reguli de acces:
Copiii cu vârsta până în 12 ani au acces gratuit, dacă sunt însoțiți de un părinte sau tutore posesor de bilet.
Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.
Pentru a asigura sanatatea si siguranta participantilor, a staffului si a artistilor, evenimentul se va desfasura cu respectarea masurilor legale locale impuse de autoritati la data desfasurarii evenimentului. Organizatorul isi rezerva dreptul de a impune oricare sau toate dintre masurile urmatoare pentru participanti: prezentarea certificatului verde, prezentarea dovezii vaccinarii si/ sau dovezii testarii si/ sau dovezii prezentei anticorpilor pentru SARS-CoV2, pastrarea distantei sociale fata de alti participanti, minimizarea aglomerarii de oameni prin acceptarea sosirii la locatie la orele comunicate si/ sau purtarea mastii.
Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate in zilele din apropierea evenimentului. Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media OUT OF OFFICE FEST, precum si a siteurilor si paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere, inainte de participarea la eveniment.
Mai multe detalii despre OUF OF OFFICE FEST sunt disponibile pe:

https://www.facebook.com/outofofficefest
https://www.instagram.com/outofoffice.fest/
https://www.clubantreprenor.ro/

*Toate prețurile includ taxele locale și includ taxa de ticketing.

Recomandări:

Best WordPress Themes