Coș

Orkid – lansare de album „Noi contra Noi” @Love bar Sibiu

? Data: 16.12.2023 / 🕣 Ora: 21:00
📌 Locatie eveniment:  Love bar, Sibiu
🏠 Adresa: str. Avocat Ilie Macelaru, Sibiu
📧 Eveniment FaceBook

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
30 lei – Acces general
20 lei – Acces elev/student
(*La acces se prezinta carnetul de elev/student)
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
___________________
⭐🎉🎧 Orkid, trioul de shoegazeri nervoși din București, lansează „Noi contra Noi”, cel de-al cincilea album de studio al formației, avându-i ca producători pe Adrian Despot și Sorin Tănase (aka Pupe) la VdV Music Studio.
Bilete vor fi disponibile curând.

ORKID: https://linktr.ee/orkid_band
Orkid își definesc stilul ca fiind post-traumatic blues. Pentru ei este definitorie afecțiunea și respectul pentru balene, orci și tot felul de alte bestii marine, terestre și extraterestre.
Având influențe diverse, de la punk și garage la post-metal, de la indie și blues la math, prog sau chiar muzică academică, Orkid au lansat primul lor LP – Standing Still in the Dark – în octombrie 2016, urmat de single-ul Beasts Apart în decembrie 2017, apoi de albumul-soundtrack Suruaika în aprilie 2018. La sfârșitul lui 2018, single-ul Daily Extinction marchează prima colaborare cu Adrian Despot ca producător, la VdV Music Studio. Albumele Deraiat (lansat în martie 2020, primul material în limba română), apoi In the Light We Are Safe (lansat în Aprilie 2022) sunt produsele care cimentează relația pe care trioul o are cu Adrian Despot, Sorin Pupe Tănase și VdV Music Studio, Orkid găsindu-și moodul și soundul ideal în această formulă de studio.
Cele 5 piese de pe Noi contra Noi duc mai departe moodul și soundul de pe Deraiat, însă pe un ton chiar și mai dark și mai loud. Trecând de la sonorități de dreamy shoegaze și surf la post-punk, post-meta,prog și chiar sludge/ noise/ doom, Noi contra Noi este cel mai complex material de până acum al trioului, pe care formația îl descrie astfel:
„5 piese care încep cu N:
1. Nu te dau
2. Nimeni și nimic
3. Nu lumea întreagă
4. Nu mai aude, nu mai există
5. Noi contra Noi
Adică fix jumătate de oră:
– de război, noi cu noi,
– în care nu ne dăm bătuți.
– de mers pe sârmă, pe cioburi, pe marginea hăului,
– cu o bucurie dementă.
– de victorie neașteptată, neînțeleasă, neprocesată.”
În cei 7 ani de existență au susținut peste 300 de concerte, au cântat în deschiderea unor formații ca: Mogwai (Scoția), Death in Vegas (Anglia), Mono (Japonia), Madrugada (Norvegia), The Underground Youth (Anglia), dar și a celor mai populare formații autohtone – Vița de Vie, Șuie Paparude, Coma, Sucarpați, The Mono Jacks, Emil, Implant pentru Refuz, etc. Au apărut într-un show televizat la TVR1 – Starea Nației, 2019 – și în zeci de emisiuni radio – Radio Guerrilla, Tananana, Gold FM, Rock FM etc.
Anul trecut, una din piesele lor, Cad, a fost luată pe coloana sonoră a unui serial HBO (Ruxx), alte două (Stargaze și Beasts Apart) pe coloana sonoră a unui lung metraj – Băieții buni merg în Rai (R: Radu PotcoavăPotcoavă).
Pentru că doi dintre orci vin din zona producțiilor vizuale, Vlad este de formare scenarist și regizor de film, iar Radu este animator și artist grafic, Orkid este un produs cinematic, care pune accentul și pe vizualuri animate, ilustrație și design.
Tot anul trecut, Vlad și Radu au terminat scurt-metrajul animat Suruaika, la care Orkid a semnat coloana sonoră. Suruaika a fost deja selecționată la peste 30 de festivaluri din toată lumea și a primit 10 premii.
Orkid sunt – Vlad Ilicevici: chitare, synthuri, voce, Radu Pop: percuție, synthuri, Mihnea Dumitrescu: bass

Vă așteptăm cu nerăbdare să petrecem împreună la Lovebar! 🎉🕺  #Lovebar #DistractieMaxima

Best WordPress Themes