Coș

 Open Camp Vaslui editia a XV-a 2024

?Data: 09-11.08.2024 /🕣 Ora: 13:00
📌 Locatie: Poligonul de Tir Paiu, Vaslui
🏠 Adresa:
str. Fagului, Vaslui
📧
Eveniment: FaceBook

Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Bilet o zi
Max: 986
Min: 1
Step: 1
100,00 lei
Abonament Acces 3 zile
Max: 939
Min: 1
Step: 1
200,00 lei
Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
– 200 lei – Abonament Acces 3 zile
– 100 lei – Bilet o zi
(la alegere)
*Toate prețurile includ taxele locale si include taxa de procesare.**Biletele si taxa de procesare nu sunt returnabile.
___________________

🎉🕺OPEN CAMP VASLUI, ediția a XV-a – 9-11 august 2024

Din 2010, pasiunea pentru muzică live și bucuria de a evada din oraș pentru câteva zile au strâns, vară de vară, într-o poiană de lângă Vaslui, câteva mii de oameni uniți de același spirit liber.
Open Camp a început ca un eveniment alternativ care să răspundă nevoii tinerilor din Vaslui de a avea un spațiu unde să fie împreună, să se bucure de muzică și să se manifeste liber. A devenit, în timp, o platformă pentru ideile și ambițiile lor, un liant în comunitatea locală și un promotor al revitalizării urbane prin artă stradală și evenimente dedicate comunității.
Pe parcursul acestor 15 ani, atât festivalul cât și comunitatea din jurul său au crescut și s-au transformat. Ediția a XV-a va marca atât o revenire la spiritul cu care am pornit la drum în 2010, cât și o asumare deplină a obiectivului de a avea un impact pozitiv în comunitate. Va fi o ediție cu un ușor aer retrospectiv, dar și una în care vom îmbrățișa schimbarea.
Ce ne-am propus, prin line-up-ul de anul acesta, este să aducem pe scena Open Camp pe acei artiști care merită descoperiți de publicul festivalului, dar și să susținem trupele locale – cele alături de care Open Camp a crescut, dar și pe cele care abia pornesc la drum. Ne mândrim cu faptul că fiecare seară de festival va fi deschisă de un artist sau o formație din Vaslui.
Și nu în ultimul rând, suntem bucuroși că municipiul Vaslui a fost desemnat Capitala Tineretului din România, un demers susținut de Open Camp Vaslui. La ediția de anulacesta, participanții la festival vor putea face cunoștință cu echipa din spatele proiectului și planurile lor pentru anul viitor.
Line-up-ul ediției a XV-a:
Vineri, 9 august – Prima Dragoste(MD), Cojones Records, Macanache, HVNDS
Sâmbătă, 10 august – We are numbers, The Crazy Plumbers, Snails(MD), Dirty Shirt
Duminică, 11 august – Folk Frate, Ada Milea, Țapinarii, Fără Zahăr

Ne dorim ca Open Camp Vaslui să fie un eveniment sigur și plăcut pentru toți participanții săi. În acest sens, menționăm că accesul minorilor la festival se va face:
– sub 14 ani: însoțiți de un părinte/tutore legal;
– între 14-16 ani: cu acordul scris al unui părinte/tutore legal, prezentat în format fizic sau electronic. Un model de acord parental poate fi descărcat aici: https://docs.google.com/document/d/1UYwoK1AuL286Oa9JzfAb4ltg6dmbzpzL/edit

Vânzarea băuturilor alcoolice în perimetrul festivalului se va realiza doar către persoane majore, în acord cu prevederile legale.

Best WordPress Themes