Coș

Open Camp Vaslui 2023

? ? Open Camp Vaslui 2023
? Data: 14-16 iulie 2023/ ? Ora: 20:00
? Locatie: Poligonul de tir Paiu, Vaslui

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
– 150 lei – Abonament Presale (reducere pentru primele bilete) SOLD OUT!
– 200 lei – Abonament Acces

– 100 lei – Bilet o zi
Atentie: Numărul de bilete este  limitat la maxim 2500!

___________________________________________________

Din 2010, pasiunea pentru muzică live și bucuria de a evada din oraș pentru câteva zile au strâns, vară de vară, într-o poiană de lângă Vaslui, câteva mii de oameni uniți de același spirit liber. În ciuda tuturor greutăților de care s-a lovit, ca mic festival local, fenomenul a continuat să existe și să crească.
I se spune Open Camp Vaslui și anul acesta ajunge la a XIV-a ediție. Face buletin?

Open Camp a început ca o provocare. Aceea de a creea, în Vaslui, un eveniment alternativ care să răspundă nevoii tinerilor din oraș de un spațiu unde să fie împreună, să se bucure de muzică și să se manifeste liber.
A devenit, în timp, o platformă pentru ideile și ambițiile lor, un liant în comunitatea locală și un promotor al revitalizării urbane prin artă stradală și evenimente dedicate comunității.

Ediția de anul acesta va avea loc, ca de obicei, în Poligonul de tir Paiu, aflat la 2 km de orașul Vaslui, între 14 și 16 iulie 2022 –  Trei zile cât o vară, o vară cât un an.
În fiecare an ne propunem să aducem pentru publicul nostru artiști consacrați, din țară și nu numai, dar în același timp să încurajăm scena muzicală locală. E un principiu de care ne ținem de la început, iar ediția de anul acesta, când Open Camp împlinește 14 ani de existență, nu face excepție.
Line-up-ul ediției a XIV-a:
Vineri, 14 iulie – Cojones Records, Clasick, Rotaru, Cred Că Sunt Extraterestru, Deliric, Subcarpați
Sâmbătă, 15 iulie– Marks, Jurjak, Coma,  Robin and the Backstabbers, R.O.A.
Duminică, 16 iulie – The Glimpse, Domino, Gandul Matei, Luna Amară, White Mahala

Ca în fiecare an, instalarea cortului în perimetrul de camping al festivalului este gratuită. Biletele și abonamentele la festival se pot achiziționa online pe www.AmBilet.ro sau de la cafeneaua Hiccup Vaslui.
Sponsori: Hiccup, Apisrom, Ultimu’ Om, Plantagro, Safir, Euroest Urban Planning, Morandi Logistic, SDG, Europe Direct, Mopan Suceava
Parteneri media: Rock FM, Kiss FM, Teleplus, Vremea Nouă, Carturești
Parteneri: Primăria Municipiului Vaslui, Direcția Silvică Vaslui

Best WordPress Themes