Coș

Onenightstand live @Hardward Pub


Locatie eveniment: Hardward Pub
Adresa: str.Republicii Nr.110, 400489 Cluj-Napoca

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
40 lei – Acces cu loc

*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
Concert Onenightstand live
Data: SÂMBĂTĂ, 24 SEPTEMBRIE 2022
Ora: 20:00
Locatie: Hardward Pub
==================================================
În cadrul turneul de promovare a noului album, intitulat „Decadent”, formația sibiană, onenightstand ajunge în Cluj-Napoca, la Hardward Pub, unde va susține un show electrizant, tipic pentru o formație a cărui stil muzical și-l caracterizează ca fiind „High Voltage Rock’n’Roll”, încă din 2012!
Dacă The Rolling Stones ar avea un copil nelegitim cu The Pretty Reckless, cam așa ar suna glasul acestuia, în care se amestecă influențe precum classic-rock, blues și punk-rock.
Principiul trupei este că orice concert este o aventură de o noapte, așa că membrii formației oferă întotdeauna show-uri distractive în cel mai exploziv mod. Pur și simplu nu există spectator care să nu încheie seara dansând. Un one night stand cu formația nu va rămâne o simplă întâlnire fără obligații și va duce, mai mult ca sigur, la repetarea experienței, deoarece trupeții sunt de neoprit!
Cluj-Napoca, are you ready for onenightstand?!
IMPORTANT:
Minorii au acces la eveniment doar însoțiți de cel puțin un părinte.
Participarea la acest eveniment reprezintă acordul implicit pentru a folosi materiale foto/video in care puteti fi surprinsi pe platformele de social media proprii sau ale partenerilor noștri.

Best WordPress Themes