Coș

Numitorul comun

Numitorul comun

Locatie eveniment: Sala consiliului Judetean Buzau
Adresa: Blv. Nicolae Bălcescu, Buzău

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
– 80 lei – Bilet cu loc categoria I
– 70 lei – Bilet cu loc categoria II (balcon)
Taxa de procesare: 2lei /bilet.
Atentie: Se pun în vânzare un număr limitat de bilete! Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 14 ani!

Pentru reprezentatia de la ora 19:30 achizitionati locurile in sala aici: HARTA locurilor ?

===============================================
*
Teatrul de Comedie din Bucureşti vă aşteaptă marți, 8 iunie, ora 19:30, la Sala Consiliului Judeţean cu un spectacol de excepție după un text de Alexandru Popa în regia lui Vlad Zamfirescu, acelaşi tandem responsabil de spectacolele All Inclusive, Efecte colaterale, Pânza de păianjen şi Secretul Fericirii, foarte apreciate de publicul buzoian şi din ţară.

Din distribuție fac parte:
Marius Florea Vizante, Nadiana Sălăgean, Alexandru Ion.

Un interviu de angajare atipic, la o firmă de avocatură, unde un candidat „alunecos” dă peste o angajatoare care nu are dispoziția necesară să îi tolereze impostura și peste partenerul său, un pic cam prea amator de distracții. O întâlnire din care ies scântei, pe măsură ce aflăm secretele fiecăruia dintre cei implicați.
Replici alerte, pline de un umor cinic savuros și situații încărcate de suspans, din care e greu să ne hotărâm de partea cui suntem, pentru că la fiecare descoperim o doză consistentă de imoralitate, dar și dovezi ale umanității lor, care ne fac să ne dorim să le mai dăm o șansă. Trei personaje fascinante, al căror numitor comun constă în faptul că niciunul dintre ele nu este ceea ce pare inițial.
Un spectacol care vorbește, cu o degajare intenționată, despre discriminări de tot felul, făcându-ne să ne întrebăm ce este, până la urmă, normalitatea și amintindu-ne că, de fapt, lumea este formată, majoritar, din suma minorităților sale, ce trebuie să trăiască împreună… lucru nu întotdeauna simplu, atunci când propria vulnerabilitate ne face să ne temem de ceea ce nu cunoaștem.
O comedie, dacă vreți să încadrăm neapărat spectacolul într-un anumit gen, cu un final surprinzător.

Spectacolul are la bază un text câștigător la Concursul de Comedie Românească, ediția a X-a, 2015. Dramaturgul Alexandru Popa a explicat: „M-am întrebat dacă nu cumva distanța dintre cine suntem și cine am putea fi, într-un context capabil să ne forțeze limitele, rămâne mereu constantă, oricât de diferiți ne-am ști.”

Vlad Zamfirescu, regizor: „Dincolo d consistența, încărcătura comică și de forța unor teme care, poate, ne vor ajuta să ne confruntăm tabuuri mai noi sau mai vechi, „Numitorul comun” creează un univers viu, original, autentic. Un univers care, deși limitat la un spațiu concret foarte restrâns, sper să se poată extinde în mintea și emoția spectatorului, dinspre copilărie spre maturitate, între simpatie și adversitate, de la confortul situațiilor familiare

=================================
*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.
Best WordPress Themes