Coș

Noi, copiii cu aripi (UnTeatru PeLuna)

? Data: 06.05.2023 / ? Ora: 19:00
?Locatie: Teatrul Anonim Oradea
? Adresa: Moscovei, nr.12, Oradea
Eveniment FaceBook

Preturi și detalii despre categoriile de bilete:
?  45 lei – Acces normal
?  25 lei – Acces elevi/ studenti (la acces se prezinta carnetul de elev/student)

Locurile sunt limitate și se vor aloca în ziua evenimentului în funcție de sosirea în locație.
*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabilă.

__________________________

✍NOI, COPIII CU ARIPI este o poveste despre visele, fragilitatea și mai ales, revolta copiilor în fața unei lumi bolnave care își impune ierarhia prin forță. O lume care cumpără și vinde sufletele copiilor, zdrobindu-le inocența, în care evadarea capătă forme ireversibile. CHRISTIANE F. a marcat lumea celor care s-au trezit pe marginea unei înfiorătoare prăpăstii, aceea a dependenței. Aleile din jurul școlilor, scările de bloc, gările, sunt scene reale ale unor spectacole cumplite, în care jucăriile sunt înlocuite cu seringi și droguri.
Dependența distruge tot. Mama Christianei și, odată cu ea părinții care trec prin această experiență, află ce se întămplă în sufletul și viața copilului devenit dependent. Și odată cu Christiane, copiii și tinerii devin conștienți de coșmarul părinților lor. Un one woman show despre iubire, adicție și vindecare, spectacol dedicat cu dragoste celor care cunosc cât de valoros este să-ți păstrezi SPERANȚA DE A IEȘI LA LUMINĂ DIN ÎNTUNERIC.
✨Privim, deci, o dramatizare după romanul autobiografic al CHRISTIANEI F. NOI, COPIII DIN BAHNHOF ZOO realizată de Maria LELEA, regia Mariana CĂMĂRĂȘAN.
⏲Spectacolul începe la ora 19:00, pe strada Moscovei număr 12, în sala gazdei noastre Teatrul Anonim Oradea. După spectacol (în jurul orei 20:15) Maria vă întâmpină curiozitățile și întrebările.
✔Prețul biletului este de 45 lei pentru adulți și 25 lei pentru studenți.
Vă poftim la consum de artă!

Best WordPress Themes