Coș

Myrath la Brasov

Locatie eveniment: Locatie eveniment: Club Rockstadt
Adresa: Nicolae Titulescu nr. 2P, Brașov, 500271

Biletele, în număr limitat, pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
80 lei, 59 lei – Earlybird (preț redus pentru primele 50 bilete) – Sold Out!
80 lei, 69 lei – Presale (preț redus pana pe data de  28 februarie, inclusiv)
80 leiAcces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
Taxa de procesare: 5 lei / bilet.

👉 Sambata, 29 februarie 2020 / Myrath ajunge la Brașov (club Rockstadt)

Cu un stil propriu de progressive metal îmbinat cu influențe orientale, incredibil de personal chiar, Myrath a devenit încet-încet una dintre cele mai fascinante formații de pe scena internațională, iar acum revin în România.

Pe 28 februarie 2020 vor susține un concert în București la clubul Quantic, iar pe 29 februarie în Brașov la clubul Rockstadt, concerte care fac parte din The Magical Tour 2020. În deschidere va cânta Eleine, o formație tânără de symphonic metal din Suedia.
Recomandat de Rock FM
===============================================
MYRATH
Aducând împreună influențe progressive și ritmuri catchy, „Shehili”, combină muzica arabă și bucăți groovy din „Tales Of The Sands” (2011) cu aranjamente muzicale lucrate cu grijă și structuri intrigante din cea mai recentă operă, „Legacy” (2016).

Inovativ și totuși fidel sunetului specific Myrath, „Shehili” îndrăznește să stabilească un contrast între melodii vesele și versuri extrem de bine gândite, dar triste. Acest aspect se poate observa cel mai bine în „Dance”, piesă care spune povestea „unui dansator sirian care primește amenințări cu moartea de la Isis, dar a ales să continue să danseze, chiar dacă asta însemna să danseze printre ruine și morminte”, așa cum spune Zaher Zorgati. „Țelul muzicii noastre este să inducă fericire și bucurie, să fie un tribut pentru cei care refuză să cadă sau să se oprească din a spera, chiar și într-o lume plină de ură și incertitudine.”

Departe de clișeele care se regăsesc la multe formații metal moderne,”Shehili”, deși produs cu o grijă extraordinară, păstrează o aromă organică și naturală. Tobele au fost înregistrate în Hamburg, Germania, de Eike Freese (Deep Purple, Gamma Ray), părțile de vioară – datorită chiar Orchestrei Simfonice din Tunisia – au fost trase în Tunis, iar restul albumului a fost înregistrat de Kevin Codfert care s-a asigurat că absolut fiecare notă și-a găsit locul.
„Shehili” a fost produs cu pasiune și o deosebită atenție la detalii de trei producători: Codfert, Freese și Jens Bogren (a mai lucrat și la „Legacy”), astfel fiecare piesă a primit cel mai bun tratament.

Acum, ce înseamnă „Shehili” vă întrebați? Acest cuvânt arab enigmatic și poetic e numele unui vânt antic care vine tocmai din dunele Saharei. Atingerea blândă a unei brize care-ți șoptește legende la ureche și-ți deschide calea către vise… N-aveți de ales, trebuie să ascultați aceste minunate melodii și să vă pierdeți în ele.

ELEINE
Cu simfonii armonioase, heavy metal și un show live captivant, Eleine a devenit una dintre cele mai apreciate formații metal tinere care oferă un spectacol ce nu trebuie ratat. Încă de la lansarea albumului de debut în 2015 și al doilea album, „Until The End” în 2018 care s-a aflat pe locul 1 în topurile de vânzări suedeze, au fost ocupați cu turnee europene, în Japonia și Marea Britanie ca headlineri, dar și ca support act pentru formații ca W.A.S.P., Moonspell sau Arch Enemy.

* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 14 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.

* Recomandăm ca persoanele care participa la eveniment să aibă asupra lor un act de identitate. În cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.
* Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa în avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa în momentul sosirii la locatie, în limita disponibilităților.

Best WordPress Themes