Coș

Museum of Senses -Muzeul simturilor

Museum of Senses -Muzeul simțurilor

Locatie eveniment: Museum of Senses- mall Afi Cotroceni
Adresa: Bdul General Vasile Milea 4, București Sect.6

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
  39 lei – Bilet Adult (vasta mai mare de 16 ani)
  29 lei – Bilet Copii (intre 5 si 15 ani, inclusiv)
  94 lei – Bilet Familie (2 adulti si 2 copii – sub 15 ani)
Biletul poate fi folosit oricand in perioada a 360 de zile calendaristice si este valabil pentru o sigura intrare.
?  Museum of Senses -Muzeul simturilor/ Acces public zilnic incepand cu ora 10:00
Adresa locatiei: Mall Afi Cotroceni (Bd. Vasile Milea, nr 4), et 1, deasupra hypermarket-ului Auchan, zona de joaca pentru copii.
================================
Va rugam sa consultati programul de vizitare. In zilele de sarbatori legale, muzeul functioneaza dupa programul Mall Afi Cotroceni. Pentru grupuri mai mari de 10 pers. dupa ce achizitionati biletele va rugam sa sunati pentru rezervare la 0757.070.073.
Program de vizitare:
Luni-Joi: 10:00 – 22:00
Vineri-Sambata: 10:00-23:00
Duminica: 10:00-22:00
================================
Ce este Museum of Senses?
Museum of Senses presupune o calatorie in care iti vei trezi simturile, descoperind din ce in ce mai mult. O calatorie la finalul careia o sa realizezi ca ai invatat lucruri noi si te-ai distrat de minune. Traieste o experienta de neimaginat intr-o lume a senzatiilor si a iluziilor optice intr-un muzeu extraordinar. Un loc atat distractiv, cat si educativ, uimitor si totodata enigmatic, nefiresc si deopotriva rational. Lasa-te purtat intr-o calatorie plina de provocari pentru corp si minte. Vei putea afla mai multe despre perceptie, vibratii, atingere, creierul uman si stiinta. Observa si exploreaza ceea ce simti, dand un sens simturilor tale.
Esti pregatit?
Calatoria ta va incepe intr-un labirint magic unde vei putea sa te descoperi. Vom continua prin acest labirint unde iti vom reda o strada intunecata a Bucurestiului unde urmeaza sa-ti pui la incercare vazul si auzul mergand pe aceasta strada aglomerata a metropolei. Simturile tale vor fi puse la incercare.Din frenezia orasului, vei pasii in natura, printr-un parc total neconventional construit in cadrul unui muzeu in care apa curge de jos in sus. Oare se poate?
Esti pregatit pentru mai multa culoare? Lasa-te purtat intr-un joc de umbre si lumini descoperind magia culorilor cat si faimoasele globuri Tesla, cum functioneaza energia si care sunt miracolele fizicii.
Decopera si experimenteaza ce-a mai cunoscuta legenda, cea a lui Dracula. De data aceasta insa, totul va fi pe invers. Cum crezi ca este sa poti vedea lucrurile intr-un infinit ? De aceasta data experimentezi chiar infinitul in valuri nesfarsite de muzica intr-o camera cu oglinzi.
Adrenalina va fi accentuata mergand prin cunoscutul tunel Vortex.
In continuare, vei explora camera AMES cunoscuta la nivel mondial, care iti va pune la incercare perceptia asupra dimensiunii tale reale. Vei intra apoi intr-o camera inclinata, doar pentru a afla ca nimic nu este asa cum pare, dar, din nou, totul pare normal.
Toate simturile tale vor fi stimulate, pentru a-ti trezi imaginatia si a-ti sfida perceptia.
Ce sunt simturile?
Simtul: Perceptia fiziologica a organismului uman in stransa legatura cu sistemul senzorial. Amestecul lor este ceea ce ne fascineaza in viata de zi cu zi.

========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes