Coș

Mos Craciun e Rocker 2019

Mos Craciun e rocker! 2019

Locatie eveniment: Shadows Rock Bar
Adresa: str. George Coșbuc 50, Baia Mare

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
 – 25 lei – Acces ziua de 27 decembrie (bilet valabil doar insotit de o jucarie) – Sold Out!
 – 25 lei – Acces ziua de 28 decembrie (bilet valabil doar insotit de o jucarie) – Sold Out!

? Evenimentul anual Moș Crăciun E Rocker revine și în 2019 la Shadows Rock Bar din Baia Mare în zilele de 27 și 28 decembrie 2019.
===============================================
Accesul se face pe baza biletului (25 lei/seară) și o jucărie. Anul aceasta strângem jucării pentru copiii defavorizați ai școlii Lucian Blaga din Jibou, participanți la programul de afterschool. Numărul de locuri disponibile este limitat, așa că vă rugăm să vă rezervați din timp pe AmBilet.ro.
La ediția din 2019, trupele care ne vor cânta sunt: Dirty Shirt ca de fiecare dată, Ultimu’ Nivel, Untold Faith, Wise Old Nails și Replika.
Program începând cu ora 20.00:

Vineri, 27 decembrie
Dirty Shirt (headliner) – setlist 1
Ultimu’ Nivel
Wise Old Nails

Sâmbătă, 28 decembrie
Dirty Shirt (headliner) – setlist 2
Untold Faith
Replika

DIRTY SHIRT
Fără îndoială, Dirty Shirt este una din cele mai originale și iubite formații de rock din România, singura formație românească participantă la Wacken Open Air 2019 unde a adunat un public de peste 8000 de oameni, cunoscută datorită măiestriei cu care combină elementele muzicale moderne din rock / metal cu influențe tradiționale din Europa de Est, dar și world music, funk, electro, etc.
Noul material discografic intitulat „Letchology”, a fost lansat pe data de 8 martie 2019, prin casele de discuri Rock Attack Records / Cargo Records (world wide) și Apathia Records / Season of Mist (Franța).

ULTIMU’ NIVEL
Formatia vocal-instrumentala Ultimu’ Nivel ia nastere la mijlocul anului 2003 la initiativa lui Johnnu si Szile in pitorescul si infloritorul oras industrial Baia Mare. Inca de la primele aparitii formatia face cunostinta cu succesul si cu rapiditate strange in jurul sau o sumedenie de fani. Atunci se contureaza genul muzical abordat din genul „aprozar” in ceea ce ii defineste pana in ziua de azi si anume muzica pop-punk din Baia Mare.

UNTOLD FAITH
Fondată în Carei, Untold Faith este formată din o parte din membrii Psycho Symphony și și-a pus bazele pornind de la ideea unui nou mod de exprimare și gândire. Cu influența unor trupe precum Gojira, Nevermore, Psychotic Waltz, Mekong Delta, Sikth sau Riverside, Untold Faith a devenit rapid una dintre cele mai promițătoare apariții live.

WISE OLD NAILS
Wise Old Nails (ex-Fingernails) e o trupă din Baia Mare, pe filiala muzicală de alternative metal/punk. Cu o activitate de 2-3 ani pe scena locală în anii de liceu (2010 – 2012), cei trei Fingerneilși s-au pus să retrăiască momentele nostalgice din copilărie cu albumul scos în vara anului 2017, „După 5 ani de hodină”. Cea mai nouă adiţie audio-vizuală în portofoliul trupei este „Povestea lui Veronel”, cu un videoclip animat oficial, lansat în August 2018, urmată de piesa „Bunica” care a fost lansată pe serviciile de streaming online. Când destul material nou se strânge, acesta va fi compilat într-un album probabil numit „Te rog, spune-mi că sunt cool”. Toate astea în 20xx.
==========================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.

Best WordPress Themes