Coș

Moonlight Breakfast la Quantic

Locatie eveniment: Club Quantic
Adresa: Grozăvești nr. 82, București, Sect.6

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
  60 lei, 39 lei – Earlybird  (preț redus pentru primele 50 bilete) – Sold Out!
  60 lei, 49 lei – Presale 1 (preț redus pentru urmatoarele 100 bilete)– Sold Out!
  60 lei, 55 lei – Presale 2  (preț redus pana pe data de 24 august, inclusiv)
  60 lei – Acces general (preț în ziua evenimentului)“Moonlight Breakfast la Quantic”
Data: Duminică, 25 august
Locație: Club Quantic
Acces public: Începând cu ora 19:00
==================================================
Moonlight Breakfast s-a înfiinţat în 2011 şi a început în forţă cariera muzicală odată cu deschiderea concertului Jamiroquai de la Mamaia. Prima piesă a trupei a putut fi auzită la Radio Guerrilla, urmată de o serie de alte piese şi din ce în ce mai multe concerte live.Trupa înseamnă o combinaţie câştigătoare de talente puse pe tavă de Bazooka (tobe şi clarinet), Aditza (chitară, keys şi sampler) şi Christie (voce). Sound-ul abordat ar putea fi descris ca fiind electro îmbrăcat în nuanţe de soul şi funk „retroelectro”, după cum îl definesc chiar membrii trupei.
Trupa s-a bucurat de un success imens în special în Germania și Austria, astfel acaparân toată Europa. Moonlight Breakfast a urcat pe scenă în deschiderea concertelor Parov Stelar Trio şi De – Phazz din Viena, urmat de un recital în deschiderea concertului Hurts, tot din Viena. Piesa lor „No More” a fost inclusă pe compilaţia „Superfly – We Are 5,” alături de artişti ca Amy Winehouse, Jason Mraz, Frank Ocean, Marvin Gaye sau Ben L Oncle Soul.

“Nu ne putem gândi la un mod mai frumos de a trece prin viață decât să facem ceea ce iubim împreună. Petrecem foarte mult timp împreuna în mașini, avioane, hoteluri, cluburi, la festivaluri, și suntem cu toții foarte buni prieteni înainte să fim colegi. Oricat de obositor ar deveni, faptul ca suntem împreună face totul mai ușor.”  – Christie, vocalistă Moonlight breakfast.

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
Eveniment organizat de club Quantic

Best WordPress Themes