Coș

„Doar muzica” – Monica Odagiu & Vlad Nicolici @ The Pub Universitati

? Data: 25.10.2023 / 🕣 Ora acces: 20:00
📌 Locatie: The Pub Univestitatii
🏠 Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sect.3
📧 Eveniment: Facebook


Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
50 lei – Bilet acces
Locurile sunt limitate si se vor aloca in ziua evenimentului in functie de sosirea in locatie.
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
==================================================
👉 Monica Odagiu este actriță și cântareață. Cânta la pian de la vârsta de cinci ani, castigând premii la numeroase concursuri, atât în țara cât si în străinătate. La vârsta de 11 ani își făcea primul band de cover-uri Janis Joplin, iar la 13 ani își descoperea pasiunea pentru actorie, făcând parte din primul serial muzical românesc “Pariu cu viața”, care a fost un fenomen la vremea respectivă.
În anul 2020 a absolvit Universitatea Naționala de artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale.

A participat împreuna cu sora ei Ana Odagiu la emisiunea “Te cunosc de undeva“ unde au făcut un Show de senzație, iar în prezent o puteți vedea în mai multe spectacole de teatru în București, sau în sketch-urile comice cu “Marcela & Gioconda”
👉 Vlad Nicolici este fratele Monicăi din alta viata. Este actor și muzician. Cântă la chitară de la vârsta de 10 ani, iar ca solist vocal de la 15 ani și a făcut parte din proiecte de muzica blues, blues-rock, pop-rock. Este membru fondator al trupelor Blue Night Shadow și Blue 420, unde era chitarist, solist și compozitor. În prezent este chitarist în trupa pop-rock R. U. A. (Royal Unknown Artist) și a participant în concursul de anul acesta la Vocea Romaniei, proaspăt intrat în echipa lui Denis (The Motans).
In anul 2019 a absolvit Universitatea de arta Teatrala și Cinematografica I. L. Caragiale, ulterior a facut parte din distribuțiile câtorva musicaluri de succes din România, precum „We will rock you”, „Scripcarul pe acoperis”,iar acum este actor angajat al Teatrului Bacovia, din Bacău.
Best WordPress Themes