Coș

Mike Godoroja & Blue Spirit : 𝗩𝗶𝗮ta i𝘂𝗯𝗶𝗿𝗲 ● 𝗮𝗿𝗺𝗼𝗻𝗶𝗲 ● 𝘇𝗯𝗼𝗿 @Cult Music Club

? Data: 11.05.2024 
🕣 Ora acces:
19:30/ 🕣 Ora concert: 20:00
📌 Locatie: Cult Music Club, Craiova

🏠 Adresa: Str. CD Fortunescu Nr.18, Craiova

📧
Eveniment FaceBook

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
– 65 lei – Presale (reducere pentru primele bilete)
▪️ Pentru rezervari (bilete print) va rugam sa sunati la numarul 0751109224 (Mihaela Petre)
VIP Meet & Greet : 𝘗𝘳𝘪𝘮𝘪𝘪 20 𝘥𝘦 𝘤𝘶𝘮𝘱ă𝘳ă𝘵𝘰𝘳𝘪 𝘷𝘰𝘳 𝘱𝘳𝘪𝘮𝘪 𝘦𝘹𝘤𝘭𝘶𝘴𝘪𝘷 𝘭𝘰𝘤𝘶𝘳𝘪 𝘝𝘐𝘗, 𝘶𝘯 𝘮𝘪𝘯𝘪-𝘢𝘭𝘣𝘶𝘮 𝘥𝘦 𝘧𝘰𝘵𝘰𝘨𝘳𝘢𝘧𝘪𝘪 𝘥𝘦𝘴𝘱𝘳𝘪𝘯𝘴𝘦 𝘥𝘪𝘯 𝘷𝘰𝘭𝘶𝘮𝘶𝘭 „𝘝𝘪𝘢ță” ș𝘪 𝘷𝘰𝘳 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘪𝘤𝘪𝘱𝘢 𝘪𝘮𝘦𝘥𝘪𝘢𝘵 𝘥𝘶𝘱ă 𝘴𝘩𝘰𝘸 𝘭𝘢 𝘰 î𝘯𝘵â𝘭𝘯𝘪𝘳𝘦 𝘥𝘦 𝘨𝘳𝘶𝘱 𝘱𝘳𝘪𝘷𝘢𝘵ă 𝘤𝘶 𝘔𝘪𝘬𝘦 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘢𝘶𝘵𝘰𝘨𝘳𝘢𝘧𝘦 ș𝘪 … 𝘤𝘢𝘧𝘦𝘭𝘦 ! Link de participare: click aici
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
Biletul este fără loc, locurile se vor aloca în ziua evenimentului în funcție de sosirea la locație, cu exceptia biletelor VIP.
Telefon locatie 0751 610 046
.
___________________
Informatii importante si reguli de acces:
Toate biletele se vând numai ONLINE.
Accesul se va face cu verificarea biletului la intrare. Biletul poate fi digital (pe telefon) sau un print (alb-negru sau color)
___________________

MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT
Spectacol multimedia de lansare EP album :

🌞VIAȚĂ : iubire ▪︎ armonie ▪︎ zbor
participă :
Eugen Cristea(Teatrul Național București)
Liviu Stanciu ( Blues Explosion)

▪︎ DESPRE SPECTACOL
Este un concept spectacular care se așează în trei părți și care asociază muzica cu elemente spectaculare de sound & video design, elemente teatrale dar și momente surprinzătoare de improvizație
Ideea acestui spectacol ne va purta într-o revelație asupra acestui dar de neprețuit care este Viața. Fiecare piesă muzicală, fiecare segment spectacular de sunet, lumini, video și interpretare teatrală vin să susțină un romantism actual pe care Mike îl declară și susține.

Este prima realizare în care viziunea lui Mike se așează sub cheia Art-Rock.
Muzica pe care Mike Godoroja o va transpune scenic se așează pe teritorii variate stilistice de la rock la blues, de la soul la folk și chiar muzică jazz și progresivă .
Va folosi instrumente care unele dintre ele sunt un exotism în România cum ar fi Hurdy Gurdy, Cigar box guitar, Autoharp guitar sau sintetizatoare neobișnuite de la cele clasice moog până la fantasticele sintetizatoare digitale Touch Screen Synthesizer .

Este poate cel mai prodigios demers pe care Mike îl face în întreaga lui carieră.
Este o producție complexă care poartă amprenta multimedia. Sunet surround, poeme integrate muzical, un scenariu bine pus la punct care vine să reflecte ideea acestei Trilogii „iubire.arminie.zbor” despre „Viață”.
Spectacolul de lansare a albumului trilogie „Viață – iubire.arminie.zbor” este în sine o multiplă provocare, pe deoparte este o invitație pentru public de a cunoaște o zonă muzicală extrem de specială art rock, din care fac parte nume inspiratoare celebre cum ar fi Peter Gabriel, Pink Floyd, formația Sfinx din România și așa mai departe .

CASETA TEHNICĂ:

1. Durata: 120’
2. Pauză: da
ELEMENTE DE PRODUCȚIE:
1. Sunet surround
2. Sound & video design
3. 20 de instrumente în scenă

▪︎ DESPRE MIKE
Oglinda unei vieți dedicate muzicii:
„Am trăit mereu privind cerul ! ”
Cariera lui Mike înseamnă o poveste cu foarte multe capitole… Poate prea multe ! Peste 1000 de emisiuni radio și tv, peste 1500 de concerte , 8 Festivaluri ca director artistic, peste 30 de albume ca producător artistic. Este un vis frumos !
De la prima lui formație PHOEBUS , de la Festivalurile de jazz neoficiale organizate în timpul facultății, până la emisiunile de televiziune cu Florian Pittiș și Florian Lungu,la 14 ani de albume cu formația Iris ca producător, colaborări cu Felicia Filip, Marius Popp, Johnny Răducanu, Laura Stoica, la realizarea primului festival de Jazz în România dupa 1990 cu Chick Corea, la aducerea în Romania a lui Ray Charles, James Brown sau Jimmy Smith și până azi când âmplinește 26 de ani cu formația Mike Godoroja & Blue Spirit.
Mike a obișnuit publicul ca de fiecare dată să vină în întâmpinare cu o prospețime și cu o dorință de mereu nou. La fiecare festival sau turneu, echipa Blue Spirit alături de Mike Godoroja s-a străduit să propună publicului titluri de spectacole care să-l surprindă; să-l surprindă și să-l facă dornic să exploreze alături de Mike și echipa lui de artiști, aceste zone muzicale speciale pline de un potențial creativ realmente infinit.
Cariera lui Mike traversează o perioadă de peste 25 de ani de activitate, fiind unul dintre pionierii programelor de jazz, rock și blues de la Televiziunea Română și Radio România, un jurnalist cu articole culturale de importanță, autorul unor poeme incluse în volumul colectiv de „10×10 pentru România”, realizatorul a numeroase programe de radio și televiziune, producătorul muzical și artistic a unor nume legendare din România cum ar fi Johnny Răducanu, Marius Popp, formația Iris pentru mai mult de 12 ani de activitate precum și soprana foarte îndrăgită Felicia Filip.
La această prodigioasă carieră se adaugă aceea de artist, de muzician, și promotor de muzică în cadrul proiectului Mike Godoroja and Blue Spirit, adunând în palmares peste opt albume și sute de concerte în România precum și o serie de participări la festivaluri internaționale în Belgia, Franța, Olanda sau Ungaria.

▪︎ DESPRE BLUE SPIRIT
Vali Vătuiu – tobe
Emanuel Gheorghe “Fisă” – claviaturi, ghitară
Adi Vișteanu – ghitară, mandolină, sitar
Lucian Tudosescu – sound, video & lights design

▪︎ DESPRE EUGEN CRISTEA

Eugen Cristea este un actor român de teatru și film. A urmat studii teatrale, absolvind I.A.T.C. din București în anul 1976. În perioada 1976-1980 a jucat la Teatrul Național din Timișoara. Din 1980, joacă pe scena Teatrului Național din București.
Născut: 18 aprilie 1952 (vârsta 71 de ani), București
Soție: Cristina Deleanu (căs. 2001)
Ani de activitate: 1976 – prezent
Căsătorit cu: Cristina Deleanu (din 2001)
Roluri importante: Cavalerul adolescent; Regatul secret; Ceasornicarul; Duhul năzdrăvan; Femeia visurilor; Genie

▪︎ DESPRE LIVIU STANCIU
Proiectul Liviu Stanciu Blues Explosion aduce în scenă explozie și dinamism combinând experimentata muzică blues, ce provine de la mai vechii blues-mani afro-americani precum Albert King, Howlin’ Wolf, Robert Johnson, Muddy Waters, B.B. King, improvizații de blues și extinse boogie jams cu stiluri de rock and roll.
Nucleul sound-ului de blues-rock este creat de chitara electrică mânuită de experimentatul Mirel Cumpănaș sau Rareș Totu, de sound-ul impresionant, profund și rotund al chitarei bass mânuită de basist-ul excepțional de mâna stângă PAUL BACIU (fost membru Sarmalele Reci, Compact, Phoenix…), „bătaia” pe cinste a tobelor lui OVIDIU CONDREA unul dintre acele nume rare devenite familiare unui public larg datorită prestațiilor lui pe scene mari ale festivalurilor internaționale de jazz și blues, precum și datorită proiectului Mozzart Rock… și timbrul special al vocii lui Liviu Stanciu, o voce pe care publicul o recunoaște cu ușurintă încă de la primele sunete.
Liviu Stanciu Blues Explosion reușește de fiecare dată să surprindă publicul și să-I transmită starea specifică unui concert de excepție.

▪︎ DESPRE ALBUM
Noul album care se prezintă sub formă de trilogie, se va introduce o versiune rema sterilizată și reactualizată cu înregistrări 2023 a piesei Caii din pădurea Letea, una dintre cele mai iubite de către public NOUL ALBUM INCLUDE :
Caii din Pădurea Letea
REMASTERED 2024

Alături de emblematica chemare „Vă rog să aveți o viață frumoasă”, noua piesă „Caii din Pădurea Letea” se va prezenta publicului nu numai cu virtuți de calitate la zi dar și cu un mix Dolby Atmos la care se adaugă și participarea noilor membri componenți ai proiectului Blue Spirit .

TRIPLU ALBUM VINIL / CD / Bluray DOLBY ATMOS
+ Album-carte de poeme, foto și grafică.
Muzica : PLAYLIST ALBUM VIAȚĂ 2024

Împreună cu cofretul de viniluri, se va lansa și albumul foto + volumul de poeme semnat de către Mike Godoroja cu același titlu „Viață”, cuprinzând strădania artistului de aproape cinci ani de zile strânsă într-un album ilustrată grafic de către artistul vizual Codrin Cardu și artistul fotograf Octavian Belu .

VOL. 1

1. NOPȚI DE SÂNZIENE, invitata Crina Mardare
2. AMINTIRI DIN VAMA VECHE, invitat Calin Grigoriu
3. ANA FRUMOASĂ FATĂ
4. CRISTINA, invitat Rares Totu
5. NĂSCUT ÎN ROMÂNIA, invitat Călin Grigoriu
6. VIAȚĂ
Partea I-a : IUBIRE
Partea a II-a : ARMONIE
Partea a III-a : ZBOR
7. DOR DE EMINESCU (Un profet în țara lui), invitați Ioana Craciunescu, Dan Mircea Cipariu
8. BLUES BIZAR DE BUCUREȘTI, invitat Marcian Petrescu

VOL. 2
1. LA CHILIA’N PORT, invitat Marius Mihalache
2. ULTIMUL MIC DEJUN CU IRIS, invitați Nelu Dumitrescu, Nutu Olteanu
3. BALADA OMULUI MULȚUMIT, invitat Artan Adrian Pleșca
4. JOCUL APARENȚELOR, invitati Mișu Cernea, Mihai Pocorschi
5. ZILE LIBERE
6. LA CE ESTE BUN UN VOT
7. FRICĂ MI-E CĂ MOR CA MINE, invitat Grigore Leșe
8. BLUZU’ CASEI POPORULUI invitat Marcian Petrescu
Total = 8 titluri , 8 piese

VOL. 3

1. CICLUL : ANOTIMPURILE VIEȚII
Partea I-a : PRIMĂVARA BUJORILOR
Partea a II-a : VARA ÎN DOBROGEA
Partea a III-a : DE VINĂ E TOAMNA invitat Dan Andrei Aldea
Partea a IV-a : IARNA CÂND RENAȘTEM, invitat Grupul Song
2. PÂNĂ CÂND NU TE IUBEAM
3. CAII DIN PĂDUREA LETEA – remastered
– EP-urile se vor lansa audio stereo streaming apple-spotify + și videoclipuri YT.
– Lansarea Triplului album complet se va face cu Vinil/CD/BD + stereo streaming apple-spotify +/ Dolby Atmos streaming pe platforme de streaming

Best WordPress Themes