Coș

Mike Godoroja & Blue Spirit @Adrenalitera Concert Hall Buzau

Locatie eveniment: Adrenalitera Concert Hall, Buzau
Adresa: Bulevardul Nicolae Bălcescu, Buzău

Biletele pot fi achizitionate online pe AmBilet.ro aici:
60 lei – Cat I (in primele randuri)
40 lei – Cat II
Important! După achiziționarea biletelor pentru rezervarea locurilor vă rugăm să sunați la numarul 0723.429.264!
Taxa de procesare: 5%/ bilet

👉 JOI, 28 APRILIE 2022 la 20:00 la Adrenalitera Concert Hall Buzau.

JOIA DE MUZICĂ BUNĂ continuă la Buzău:

MIKE GODOROJA – vocal, percutie, efecte synth.
DORIAN PÎRVU – pian, orga Hammond, clavinet, pian Fender Rhodes, mellotron, sintetizatoare
EMANUEL GH. „FISĂ” – ghitara electrică și acustică, sintetizatoare
VALI VĂTUIU – tobe, percuție, sampler, voce de acompaniament
TIBI TOPOR – bas, synth bass
GABI GOLESCU – ghitare, instrumente acustice cu coarde.
Invitat:
EUGEN CRISTEA – Teatrul Național București
Despre spectacol :
Vă aduc prieteni un suflu nou, ca o respirație proaspătă, înaltă către noi înșine.
„Viață” este un spectacol-concert , ca o revenire la viață dupa doi ani si jumatate de restricții și însingurare-izolare artistică. Acesta spectacol apare acum într-un context de frică și preocupare pentru ziua de mâine datorat războiului, oarecum neprevăzut. Nu pot să trec cu vederea ce se întâmplă cu noi, lângă noi.
Nu aveam nevoie de un război, nimeni nu avea nevoie după perioada atât de lungă de frică și anxietate mondială datorate pandemiei .
Și ca atare, prieteni, vin înaintea voastră să vă ofer o seară care să ne redea încrederea, bucuria și zâmbetul în priviri, reamintindu-vă rugamintea mea muzicala „Vă rog să aveți o viață frumoasă” !
Vă promit o seară ca un vis liniștit, cu piese precum Caii din Pădurea Letea, De vină e toamna (realizată pe album împreuna cu legenadarul și regretatul Dan Andrei Aldea), Mă doare, Amintiri din Vama Veche sau câteva momente Led Zeppelin care fac parte demult din sufletul oricărui spectacol marca Mike Godoroja & Blue Spirit.
Am pregatit o serie de piese noi ce vor sta pe următorul album ce se va lansa în toamna, beneficiind de o echipă de muzicieni de primă clasă :
Dorian Pîrvu – unul dintre cei mai virtuozi pianiști de rock din România, co-autor alături de mine la unele piese. Alături de el am construit sonor la claviaturi și nu numai, multe piese din viitorul album.
Emanuel Gh. „Fisă” – cu un palmares de prestigiu ca muzician ( a cântat la Roși și Negru, Direcția 5, Laura Stoica Band, Pro Consul și Camioane în mulțime) a fost primul meu partener în prima foarmție în care am cântat la 20 de ani : Phoebus. Este alături de mine și co-producer al albumului.
Vali Vătuiu – de departe unul dintre cei mai aplaudați ritmicieni de rock-blues, a fost alături de mine de la începuturile proiectului Blue Spirit.
Despre invitat :
Sunt fericit de prietenia lui Eugen Cristea alături de care am performat mai mult de 10 ani. Un actor-muzician cu o largă recunoaștere, ale cărui realizări artistice au fost încununate cu multe premii.
Eugen Cristea (n. 18 aprilie 1952, București, România) a urmat studii teatrale, absolvind I.A.T.C. din București în anul 1976. În perioada 1976-1980 a jucat la Teatrul Național din Timișoara. Din 1980, joacă pe scena Teatrului Național din București.
În decursul carierei, a interpretat numeroase roluri de film, teatru de televiziune și teatru radiofonic. Este prezentator și realizator de emisiuni TV, regizează și compune ilustrația muzicală a unor piese de teatru.
Eugen Cristea a publicat un volum personal de proză și a tradus literatură beletristică.
Vă aștept cu inima deschisă,
Mike Godoroja


*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.

Best WordPress Themes