Coș

Mihai Margineanu la Buzau ANULAT

Locatie eveniment: After City Pub, Buzău
Adresa: Șos. Spătarului, nr.7, Buzău

Biletele pot fi achizitionate online aici:
– 80 lei – Bilet Categoria I cu loc la masă
– 65 lei – Bilet Categoria II cu loc la masă
– 100 lei – Bilet VIP cu loc la masă
Important: După achiziționarea biletelor pentru rezervarea locurilor în sală vă rugăm să sunați la numarul 0723.429264!
Se pun în vânzare un număr limitat de bilete!

Sambata, 31 iulie, de la ora 20:30, în After City Pub, vino sa canti alaturi de unul dintre ce mai autentici si populari artiști români : „Mă iubește femeile”, „Zarița”, „Gore din Chitila”,”Jeana”,”Aviația” și multe altele.

Întrucât respectăm regula cu 50% din capacitatea spațiului, pentru participare nu este necesară dovada vaccinării sau a testării.

Mihai Margineanu este unul dintre cei mai prolifici artisti de folk iar muzica sa este inspirata, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluari ale unor cantece vechi de pahar dar Mihai intotdeauna a avut grija sa ne capteze si cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, in dulcele sau stil propriu. Desi s-a lansat in muzica destul de tarziu, la varsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instantaneu. Margineanu este cunoscut cinefililor si din rolul lui Ardiles pe care-l joaca in cel mai iubit serial de comedie românesc din ultimii 10 ani, Las Fierbinți, serial unde asigura si coloana sonora.

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes