Coș

Metal Bunker VIII

Locatie eveniment: Casa de Cultura a Studentilor Craiova
Adresa: str. Eugeniu Carada 10, Craiova

Bilete și abonamente pot fi achiziţionate online aici, la următoarele prețuri:
– 40 lei – Abonament Early Bird (preţ primele 50 sau pana la data de 31 Martie)
– 30 lei – Bilet presale pt 10 mai
(preţ valabil în perioada 1 aprilie – 09 mai, inclusiv)
– 30 lei – Bilet presale pt 11 mai
(preţ valabil în perioada 1 aprilie – 09 mai, inclusiv)
– 50 lei – Abonament Presale
(preţ valabil în perioada 1 aprilie – 09 mai, inclusiv)
– 35 lei – Bilet acces-10 mai (preţ valabil în ziua de 10 mai, atât online cât și la intrare)
– 35 lei – Bilet acces-11 mai
(preţ valabil în ziua de 11 mai, atât online cât și la intrare)
– 60 lei – Abonament Acces (preţ valabil în ziua de 10 mai, atât online cât și la intrare)
========================================   Important: număr limitat de abonamente si bilete!
? Metal Bunker VIII se va desfășura în perioada 10 și 11 mai 2019 în Backstage, la Casa de Cultură a Studenților Craiova.
================================
Metal Bunker nu este doar un festival, ci și o mișcare pornită din inițiativa publică în cadrul comunităților metal și punk din Craiova, cu scopul simplu de a conecta orașul la scenele metal și punk din țară și din lume.

Primul nume de pe afișul Metal Bunker VIII este Vomitor, trupa despre care, dacă ai vorbi ca despre un om, ai zice minim că “e personaj”. Înființată în 1999, Vomitor etalează un lineup cu pedigree de zile mari, trupeții fiind legați de nume legendare și cult, precum Bestial Warlust, Gospel of the Horns sau Portal.  Considerați, până de curând, fiind păstrătorii credincioși ai soundului Sodom pe Obsessed by Cruelty, Vomitor nu își limitează paleta stilistică doar la asta, ci aruncă în cazan destul Sarcofago, Hellhammer, Razor și Kreator vechi, încât să te cerți definitiv cu prietenii la concursul “Descrie stilul Vomitor în maxim 3 cuvinte, dintre care unul să fie Metal”.
Într-o carieră de 20 de ani, Vomitor au în palmares 4 albume dintre care ultimul, Pestilent Death, e scos în 2018 și nu se abate nici cu un fir de păr de angajamentul făcut de trupă în 1999: nu ascultăm nimic scos după 1989! Desigur, lăsând gluma la o parte, Vomitor e acea specie rară de trupă dedicată trup și suflet metalului old school, dar cu destulă identitate încât să poată afișa cu mândrie un sound propriu, așa cum poate doar Nifelheim, Destroyer 666 și Bewitched au mai reușit în ultimii 20 de ani.

Alături de Vomitor, pe afiș – dar și în miniturneul European pe care îl întreprind -, îi găsim pe deatherii italieni de la Perfidious, trupă foarte tânără, dar care promite să dărâme Backstageul pe noi.

Detalii despre lineup și alte informații utile, în curând! Urmăriti pagina de event FB: https://www.facebook.com/events/761373450905089/

Vomitor – Death Thrash Metal – Australia
Perfidious – Death Metal – Italia

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes