Coș

Metal Bunker ed. IX si 1/2

Locatie eveniment: Quantic Club – Bucuresti
Adresa: str. Grozăvești nr. 82, Sect.6


Bilete și abonamente pot fi achiziţionate online aici, la următoarele prețuri:
70 lei 
– 50 lei – Early Bird (primele 50 de bilete) – Sold Out!
70 lei– 60 lei – Presale
(până la data de 08.10.21, inclusiv)
 70 lei – Acces
(pret în ziua evenimentului, bilete doar cash la acces)

În vremuri normale, comunicatul ăsta ar fi trebuit să înceapă așa: “Metal Bunker nu este doar un festival, ci și o mișcare pornită din inițiativa publică din cadrul comunităților metal și punk din Craiova, cu scopul simplu de a conecta orașul la scenele metal și punk din țară și din lume”.
În vremuri normale, Metal Bunker ar fi trebuit să aibă loc în Bănie, eventual, așa cum ne obișnuiserăm, la Casa de Cultură a Studenților.
Dar vremurile nu mai sunt normale, oricât s-ar chinui unii să ni le prezinte așa. Prin urmare, Metal Bunker joacă de data asta în deplasare și merge în capitala mai mică a Olteniei, București, la clubul Quantic – 09.10.2021.
Încercând să organizăm acest eveniment din umbra valului 4 de pandemie, putem anticipa că evenimentul va trebui să fie indoor, iar accesul va fi permis doar celor cu pașaport Covid, conform legislației în vigoare. Promitem să vă ținem la curent cu felul în care dinamica restricțiilor va afecta organizarea, iar dacă (bătăi în lemn intesifies) va fi nevoie să anulăm, nu doar că veți fi primii care află, dar veți și beneficia de restituirea automată a banilor de bilet în maxim 24 de ore.
👉Acestea fiind stabilite, putem trece la line-up:
Turneul European al trupelor braziliene Power from Hell si Outlaw trebuia inițial să includă și prezența la Old Grave Fest IX, pe 9 octombrie. Cum OGF a fost amânat pentru 2022, dar trupele au ajuns totuși în Europa, am considerat că e totuși păcat să ratăm ocazia de a-l vedea pe Sodomic purtând noaptea ochelari de soare prin Grozăvești.
Pentru cine a deschis mai târziu casetofonul, Sodomic e inima care bate în trupul greu încercat de vicii al trupei braziliene de blackened speed/thrash metal Power from Hell. Spre deosebire de majoritatea trupelor europene care abordează subgenul, Power from Hell se trage direct din străbunii care au generat deopotrivă thrash metalul și black metalul, fără a mai trece prin filtrul teutonic sau american. Ascultându-i, putem găsi similarități cu Nocturnal Witch sau Cruel Force, dar în principiu vorbim de Old Metal, cu influențe care merg de la Under a Funerall Moon la Highway to Hell și de la începuturile lui Bathory la Venom, Motorhead și Hellhammer.
https://www.youtube.com/watch?v=zG566K4BQcM

Outlaw va fi, la rândul ei, o experiență cel puțin interesantă. Vom putea vedea cine ascultă Watain pentru muzică și nu pentru efecte speciale. Și, dacă tot am amintit Watain, nu putem omite nici Dissection și nici touchul sporadic de death metal suedez clasic, dar nu total anihilat de black metalul de aceeași sorginte.
https://www.youtube.com/watch?v=jG7W3GP0U54

Aici am putea spune doar atât: Bubuie Cernavodă! Dar mai putem adăuga că gașca vine din Constanța și se recomandă elegant: bună, sunt Anexa 1 și am venit s-o fu… să cânt hardcore punk.
https://www.youtube.com/watch?v=0pVZaFnULLw

Ori de cate ori am avut ocazia, la Metal Bunker am pastrat un loc si pentru debuturile live. A fost Creperum – black metal din Craiova, a fost Terror Sickness – grindcore din Bucuresti iar acum a venit vremea sa dezgropam ceva si de prin catacombele Brasovului, de unde se taraste afara formatia de blackened speed/thrash metal Goatrocity.
Fiind vorba despre un debut, nu stim foarte multe despre aceasta entitate cu nume zbanghiu, doar ca abordeaza un gen pe care ni l-am dori mai prezent pe scena nationala precum si aceasta piesa inregistrata (literally) cu telefonul.
Goatrocity vor avea ocazia sa ne impresioneze chiar la inceputul serii, ca deschidere, conform unui orar pe care il vom stabili de indata ce vom sti mai multe despre cum evolueaza local problemele care afecteaza lumea de aproape doi ani.

Pentru ca avem pe afis și o zonă TBA, spunem doar că încercăm să mai lipim o trupă – două, lucru care depinde însă, în mare măsură, de regulile de la stăpânire.
❗ Program si reguli de participare la eveniment ❗
❗ Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor in vigoare (*) pentru INTERIOR.
#ACCESUL se face prin exterior începând cu ora 18:00, la intrarea din Grădina de Vară!

📜 Program eveniment:
➡️ 18:00 – Acces public
18:30 Goatrocity
19:15 Anexa1
20:00 Outlaw
21:00 – 22:00 Power from Hell

(*) Accesul este permis DOAR persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, posesoare de certificat verde(certificat digital sau printat, UE privind COVID) care se poate obtine accesand link-ul urmator -> https://certificat-covid.gov.ro/login

** Persoanele care nu indeplinesc regulile de participare la eveniment sau din alte motive nu mai pot ajunge isi pot primi banii inapoi pe bilet cu un simplu mail la contact@ambilet.ro.
========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și includ taxele locale.
* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.

Best WordPress Themes