Coș

MESTERII ROCK – Lansare album CAVALCADA

? Data: 17.04.2024 
🕣 Ora acces:
20:00
📌
Locatie: The Pub Universitatii, București
🏠 
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sect.3
📧
Eveniment FaceBook

Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
17.04.24 – Zona B
Max: 11
Min: 1
Step: 1
45,00 lei
17.04.24 – CANAPEA acces 10 persoane
Max: 10
Min: 10
Step: 1
55,00 lei
17.04.24 – Zona A
Max: 11
Min: 1
Step: 1
60,00 lei
17.04.24 – Zona VIP
Max: 9
Min: 1
Step: 1
75,00 lei
Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
75 lei – Acces ZONA VIP  (vezi mai jos harta pe zone)
60 lei – Acces ZONA A 
(vezi mai jos harta pe zone)
45 lei – Acces ZONA B 
(vezi mai jos harta pe zone)
550 lei – CANAPEA acces maxim 10 locuri (*se cumpara doar INTEGRAL cu un CLICK „Adauga in cos”)
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
După achizitionare biletelor vă rugăm să sunaţi pentru REZERVAREA locurilor la mese la 0728843782. Rezervarile se fac pe numele celui care a achizitionat biletele, acesta poate face rezervare DOAR pentru biletele achizitionate si doar pentru ZONA in care a achizitionat.
Prin achizitia biletului va oferiti acordul de a imparti masa cu alte persoane.

___________________

Pe 17 aprilie, la The PUB Universitatii, trupa Meșterii Rock își va lansa albumul intitulat „CAVALCADA”, marcând debutul lor într-un mod grandios și plin de energie.
Acest nou proiect, s-a născut din nevoia de diversitate muzicală și este condus de JOSEF IOJI KAPPL, fost membru al legendarei trupe PHOENIX. Împreună cu el, trupa include și pe NICU PATOI, recunoscut ca unul dintre cei mai talentați chitariști ai națiunii, alături de NARCIS TRAN-KORSAR și CODRUȚ CROITORU, doi tineri muzicieni care aduc prospețime și energie proiectului prin voci puternice și versatilitate. Această echipă impresionantă este completată de Marcel Moldovan la tobe.

MEȘTERII ROCK nu este doar un proiect de divertisment, ci și un act cultural prin intermediul unei muzici de înaltă calitate și a textelor cu mesaje profunde, provenite de la marii maeștri ai poeziei, precum Șerban Foarță, Andrei Ujică și Florin Dumitrescu, Cătălin Răcilă și câteva chiar ale compozitorului. Astfel, prin fuziunea talentului și a pasiunii, trupa se pregătește să ofere publicului o experiență muzicală de neuitat, ce va îmbina armonios elemente de rock clasic cu influențe moderne și cuvinte încărcate de semnificație.

MEMBRII:

Josef Ioji Kappl este cunoscutul basist al legendei Phoenix și leaderul proiectului. Activitatea sa de compozitor, aranjor se extinde asupra celor trei albume legendare Phoenix, Cei ce ne-au dat nume, Mugur de fluier și mai ales Cantafabule, cotat și în prezent drept cel mai bun album rock românesc din toate timpurile. La acestea se adaugă Opera Rock Meșterul Manole, albumul Legenda 2016 cu Pasărea Rock și o serie de piese noi, care vor apare pe un nou album, CAVALCADA.

Nicu Patoi unul dintre cei mai de seamă chitariști români, este leaderul proiectelor Platonic Band și Equilateral și vechi colaborator cu Berti Barbera și Ștefan Bănică, participă din 2016 cu trup și suflet, cu inspirație și virtuozitate la proiectul Pasărea Rock, acum Meșterii Rock. Nicu Patoi preia începând din 2022 partitura de chitară a Operei Rock Meșterul Manole.

Narcis Tran Korsar un muzician din generația tânără, dotat cu mult talent și putere creativă, aflându-se deja la al treilea album al proiectului său solo, a înțeles perfect contextul muzicii Meștrilor Rock, îmbogățind sunetul lor cu chitara și vocea lui. Codruț Croitoru este un tânăr vocalist, un multi instrumentist, compozitor și aranjor, cu experiență scenică alături de nume ca și Compact și alături de colegii lui de la Taylor Band, al cărui leader este.

Marcel Moldovan, un toboșar inteligent, agreat de mulți colegi de breaslă, printre care și „Smiley“ și care știe să-și subordoneze virtuozitatea deosebită, contextului muzical. Începând din ianuarie 2024 preia partitura tobelor la Oprera Rock Meșterul Manole.
Harta locurilor la mese cu delimitarea zonelor in sala The Pub Universitatii / The Pub Trocadero:

Best WordPress Themes