Coș

Maximum Rock Festival 2023 / la 4km de Rasnov, Brasov

📅 Data: 02-03.06.2023
🕢
Ora: 15:00
📌
Locatie: 4 km de Râșnov, BV
🌌
Adresa: Pensiunea Râșnov, BV 

Eveniment Facebook
Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Camping Abonament 1 pers.
Max:
Min: 1
Step: 1
30,00 lei
Abonament / Presale 1
Max: 972
Min: 1
Step: 1
299,00 lei360,00 lei
Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
🎟️ 360 lei – 279 lei – Abonament / Earlybird (primele buc.) – Sold Out!
🎟️ 360 lei – 299 lei – Abonament / Presale 1 (500 buc)
🎟️ 360 lei – 329 lei – Abonament / Presale 2  
🎟️ 360 lei – Abonament (disponibil în perioada evenimentului)
🎟️ 30 lei – Abonament camping 1 pers. (250 abonamente)*
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
* Organizatorii nu asigură corturi participanților
* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.
* Copiii cu vârsta până în 16 ani au acces gratuit în zona de campare – cu însoțitor (părinte sau tutore legal) posesor de bilet/abonament valabil. Este obligatoriu în cazul minorilor să se prezinte un document care atestă vârsta și relația cu însoțitorul, după caz.
* Recomandăm părinților sau însoțitorilor să le asigure copiilor căști de protecție.

Toate detaliile privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea site-ului www.AmBilet.ro, precum și a site-urilor partenere, înainte de participarea la eveniment.

_________________________________

Anul 2023 marchează a 10-a ediție Maximum Rock Festival, de aceea aniversarea urmează a fi sărbătorită printr-un eveniment special, într-o locație specială, la 17 km de Brașov, 4 km de Râșnov și 13 km de Bran, în inima muntelui. Maximum Rock Festival 2023 se va desfășura în perioada 2-3 iunie, iar primele formații anunțate de organizatorii Promusic Events și Maximum Rock sunt Within Temptation, Kamelot, Dirty Shirt, As I May, Trope și Ad Infinitum.

Va fi o ediție specială, ce va avea două scene, pe care vor urca 18 de formații, într-un interval de două zile de distracție și voie bună. Locația va beneficia de o zonă de camping dotată cu toate utilitătile, situată exact langă zona de festival. Nu vor lipsi barurile, o zonă extinsă dedicată deliciilor gastronomice și o zonă de merch. De asemenea, oaspeții festivalului se pot aventura pâna la Cetatea Râșnov, Castelul Bran, Cheile Râșnoavei, Circul Glaciar Țigănești, Peștera Valea Cetății, Peștera Râșnoavei, Dinoparc, Prăpăstiile Zărneștiului, Culoarul Rucăr- Bran și multe altele.

Publicul prezent la eveniment va avea la dispoziție curse regulate din Brașov, pe toată perioadă festivalului. La această ediție aniversară vor participa atât formații care au mai urcat pe scena festivalului la edițiile precedente și au creeat o impresie puternică, cât și trupe în premieră, etalon pe scena rock-ului și metalului mondial. Desigur, scena românească underground nu va fi neglijată.

Printre formațiile care au participat la edițiile anterioare și au creat o atmosferă incendiară se numără: W.A.S.P., My Dying Bride, Therion, Dark Tranquillity, Moonspell, Moonsorrow, Haggard, Sodom, Epica, Eluveitie, Septicflesh, Annihilator, UDO și multe altele.

Eveniment recomandat de Rock FM.

Recomandări:

Best WordPress Themes