Coș

Maximum Rock Festival 2023 / la 4km de Rasnov, Brasov

[/image_with_animation]Data: 02-03.06.2023
Ora: 15:00
Locatie: 4 km de Râșnov, BV
Adresa: Pensiunea Râșnov, BV 

Eveniment Facebook

Organizatorul evenimentului a trimis următorul comunicat:
„Maximum Rock Festival este un festival crescut cu multă muncă și la care s-a dorit să nu se facă compromisuri când vine vorba de experiența publicului. Apărând problemele logistice în ultima perioadă, care nu au putut fi rezolvate într-un timp foarte scurt, evenimentul de la Râșnov se amână pentru o dată care va fi comunicată în foarte scurt timp. Deși ne-am dorit un peisaj mirific, munte și aer curat, suntem nevoiți să ne întoarcem la București, unde putem, din toate punctele de vedere, să oferim publicului cele mai bune condiții, pentru acest eveniment, important pentru noi, fiind și o ediție aniversară!
Odată cu noua dată se va anunța lineup-ul complet și noua locație din București unde va avea loc, ca și în anii precedenți, această ediție a festivalului.
Abonamentele și biletele deja achiziționate rămân valabile pentru noua dată, ce va fi comunicată în cel mai scurt timp posibil! Returul este posibil, la cerere, printr-un email la contact@ambilet.ro„.

Update 10.06.2023 ediția 2023 a festivalului a fost anulată. Contravaloarea biletelor va fi returnată automat în contul clientului.

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
 360 lei – 279 lei – Abonament / Earlybird (primele buc.) – Sold Out!
 360 lei – 299 lei – Abonament / Presale 1 (număr limitat de abonamente)
 360 lei – 329 lei – Abonament / Presale 2  
658 lei – 598 lei – Abonament Family 3P (2 pers + 1 copil – maxim 16 ani) – Ofertă limitată!
 1316 lei – 1196 lei – Abonament Grup 5P (4 pers + 1 gratis) – Ofertă limitată!
 360 lei – Abonament (disponibil în perioada evenimentului)
219 lei  Acces 02 iunie (bilet valabil pentru o singură zi / 500 buc)
179 lei  Acces 03 iunie (bilet valabil pentru o singură zi / 500 buc)
 30 lei – Abonament camping 1 pers. (250 abonamente)*
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
* Organizatorii nu asigură corturi participanților
* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.
* Copiii cu vârsta până în 16 ani au acces gratuit în zona de campare – cu însoțitor (părinte sau tutore legal) posesor de bilet/abonament valabil. Este obligatoriu în cazul minorilor să se prezinte un document care atestă vârsta și relația cu însoțitorul, după caz.
* Recomandăm părinților sau însoțitorilor să le asigure copiilor căști de protecție.

Toate detaliile privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea site-ului www.AmBilet.ro, precum și a site-urilor partenere, înainte de participarea la eveniment.

_________________________________

PROGRAM:
02 iunie: Within, Tiamat, Dirty Shirt, Trope Doomsday Astonaut etc.
03 iunie: Kamelot, Lacuna Coil, Altar, Ad Infinitum, Reverse de Moment etc.

Anul 2023 marchează a 10-a ediție Maximum Rock Festival, de aceea aniversarea urmează a fi sărbătorită printr-un eveniment special, într-o locație specială, la 17 km de Brașov, 4 km de Râșnov și 13 km de Bran, în inima muntelui. Maximum Rock Festival 2023 se va desfășura în perioada 2-3 iunie, iar printre formațiile anunțate de organizatorii Promusic Events și Maximum Rock se numără: Within Temptation, Kamelot, Lacuna Coil, Tiamat, Dirty Shirt, Altar, As I May, Trope, Reverse The Moment, Doomsday Astronaut și Ad Infinitum.

Va fi o ediție specială, ce va avea două scene, pe care vor urca 18 de formații, într-un interval de două zile de distracție și voie bună. Locația va beneficia de o zonă de camping dotată cu toate utilitătile, situată exact langă zona de festival. Nu vor lipsi barurile, o zonă extinsă dedicată deliciilor gastronomice și o zonă de merch. De asemenea, oaspeții festivalului se pot aventura pâna la Cetatea Râșnov, Castelul Bran, Cheile Râșnoavei, Circul Glaciar Țigănești, Peștera Valea Cetății, Peștera Râșnoavei, Dinoparc, Prăpăstiile Zărneștiului, Culoarul Rucăr- Bran și multe altele.

Publicul prezent la eveniment va avea la dispoziție curse regulate din Brașov, pe toată perioadă festivalului. La această ediție aniversară vor participa atât formații care au mai urcat pe scena festivalului la edițiile precedente și au creeat o impresie puternică, cât și trupe în premieră, etalon pe scena rock-ului și metalului mondial. Desigur, scena românească underground nu va fi neglijată.

Printre formațiile care au participat la edițiile anterioare și au creat o atmosferă incendiară se numără: W.A.S.P., My Dying Bride, Therion, Dark Tranquillity, Moonspell, Moonsorrow, Haggard, Sodom, Epica, Eluveitie, Septicflesh, Annihilator, UDO și multe altele.

Eveniment recomandat de Rock FM.

Recomandări:

09-11
Aug
Rezistența Făgăraș 2024 – ed. 5
Făgăraș
Dealul Galatiului
15-18
Aug
LaRock Music Festival – 2024
Floresti Prahova
Domeniul Cantacuzino
16-17
Aug
Alege Moto Rock 2024
Loc. Horia - Neamt
Motel Imperial
30-01
Aug/Sep
MMC Bikers Fest Simleu 2024 (Editia a XVI-a)
Șimleu Silvaniei
Ștrand Broscărie
01-02
Nov
Balkan Metal Meeting 2024 @ Love bar, Sibiu
Sibiu
Love bar

Best WordPress Themes