Coș

Maria Raducanu & Zoltan Butuc @ Lloyd’s Pub


Locatie eveniment: Lloyd’s Pub
Adresa: Str. Coltei, Nr. 16, Sector 3 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro:
Acces: 70 lei
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
?Maria Raducanu & Zoltan Butuc
Data: Joi, 9 iunie 2022
Ora 19:00
Locatie: Lloyd’s Pub, Bucuresti
Eveniment
___________________________________________________

Maria Răducanu e imposibil de catalogat. Cântul ei este încântare pură, emoție sonoră care face inutilă încadrarea într-un gen anume. Ai putea savura un vin de Porto într-un club de fado din Lisabona, un pahar de absint într-o cafenea de pe malul Senei sau un rachiu într-o cârciumă de mahala bucureșteană și, ridicând privirea ca să afli al cui e glasul care îți face pielea de găină, ai putea-o descoperi pe aceeași Marie, eventual cu altă pălărie, adecvată decorului, dar cu aceeași voce care te scoate din timp și spațiu și te readuce la sinele tău profund.
Zoltan Butuc este total impredictibil in spectacolele pe care le susţine prin ţară: va cânta ceva? Va recita? Va juca un rol dintr-o piesa de teatru? Greu de ghicit. De obicei, Zoltan face puţin din toate: chitara e doar un accesoriu… un fel de semn de punctuaţie pe care-l aşezi singur, unde vrei. Cu­vin­tele se prăvălesc unele după altele, mai calde sau mai reci, mai cuminţi sau mai col­ţuroase. Şi simţi că exact asta e forma pe care şi Ni­chi­ta Stănescu şi I. D. Sîr­bu şi alţi poeţi au dat-o cuvintelor, a­tunci când le-au pus în scrierile lor.
Va asteptam cu drag joi, pe 9 iunie, de la ora 19:00, in Lloyds Pub – Str. Colței nr. 16, București (zona Universitate)!

 

Best WordPress Themes