Coș

Maria Raducanu & Niko Meinhold la Buzau

Maria Raducanu & Niko Meinhold la Buzau

Locatie eveniment: Sala consilului Judetean Buzau
Adresa: Blv. Nicolae Bălcescu, Buzău

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
– 65 lei – pret Bilet
? MARIA RĂDUCANU & NIKO MEINHOLD (Germania) / pian
Un regal muzical pentru melomanii buzoieni, duminică, 29 martie, ora 18:00, Sala Consiliului Județean.
===============================================
Maria Răducanu este renumită pentru interpretările pieselor Mariei Tănase şi ale altor melodii din folclorul românesc. De asemenea, se face remarcată prin capacitatea de a cânta in diferite dialecte, trecând cu uşurinţă de la cântece romanesti, la fado portughez, muzică rusească sau spaniola, italiană etc. Maria Răducanu a lansat până în prezent şapte albume, pentru care a colaborat cu muzicieni ca Johny Răducanu, Mihai Iordache şi Mircea Tiberian.

”Hipertalentata (dar şi capricioasa) Maria Răducanu şi-a găsit în Niko Meinhold, dacă nu… naşul, atunci un partener de încredere. Solid ancorat pe claviatură, mai mult în postură de inventator decât de instrumentist, pianistul german a reuşit să o ţină în frâul expresionismului pe nărăvaşa vocalistă, indiferent de limba în care cânta aceasta.”
(Virgil Mihaiu)

„Posedând una dintre cele mai distincte voci din lume, Maria Răducanu întrepătrunde doina românească cu fado, Rembetiko, blues și improvizații, creînd o muzică pură, profund emoționantă și care-ți merge direct la inimă.”
(John Zorn – Tzadik Records

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes