Coș

Marcian Petrescu – Lansare albumului „Mai Mult Decat Blues”

MARCIAN PETRESCU – Lansare albumului „Mai Mult Decat Blues” @ The Pub Universitatii

Data: 28.01.2023 / Ora: 20:00
Locatie: The Pub Univestitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sect.3
[/one_fourth]

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
70 lei – 50 lei –Acces loc zona A -reducere pentru primele bilete SOLD OUT!
70 lei –Acces loc zona A (vezi mai jos harta cu delimitarea zonei) SOLD OUT!
50 lei –Acces loc zona B (vezi mai jos harta cu delimitarea zonei) SOLD OUT!
70 lei –Acces FARA LOC (pentru aceste bilete accesul se face incepand cu ora 20:00)
Locurile sunt limitate si se vor aloca in ziua evenimentului in functie de sosirea in locatie.
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
__________________________
Marcian Petrescu, cotat drept CEL MAI BUN CÂNTĂREȚ LA MUZICUȚĂ din blues-ul românesc, își lansează NOUL ALBUM DE STUDIO intitulat „MAI MULT DECÂT BLUES”, în cadrul unui CONCERT SPECIAL – SÂMBĂTA 28 Ianuarie la The Pub Universității.
Despre noul său album, a declarat următoarele:
” Dragii mei fani sau pur și simplu ascultători de blues… Acest album trebuia inițial să apară în 2020, când urma să aniversez 20 de ani de carieră pusă în slujba blues-ului. Din păcate mizeria de PlanDemie a dat totul peste cap. Iată că a venit momentul să vă bucurați din nou de munca pe care am depus-o în studio, în aceste nouă piese, care doresc să ilustreze o altă fațetă a modului în care înțeleg eu să transpun muzicuța în blues și nu numai. De aceea albumul de față se numește „MAI MULT DECÂT BLUES” și vă oferă, zic eu, o imagine inedită asupra posibilităților acestui instrument.
Sunt fericit că am reușit să am și pe acest album câțiva invitați de calibru, cărora le mulțumesc din suflet pentru contribuția și talentul lor!
I-am numit aici pe prietenul și mentorul meu din SUA, inegalabilul muzicuțist Charlie Musselwhite(laureat cu Grammy!), care a răspuns cu mare promptitudine și încântare invitației mele, la 10 ani de la prima noastră colaborare pe albumul „desCÂNTECE DE BLUES”. Deși este o legendă în muzica folk, am reușit cu succes să-l scot din zona de confort pe Mircea „Ciocu” Vintilă, acesta acceptând cu bucurie invitația mea de a-și revizita în cheie blues-istică două dintre piesele lui clasice. În egala măsură vreau să-i mulțumesc lui Jimi El Laco, care a adus grație virtuozității sale un autentic parfum de country, lui Rareș Totu, care a fost alături de mine timp de 6 ani în Trenul De Noapte și care a injectat în maniera-i cunoscută o doză serioasă de blues-rock, lui Marian „Mac” Aciobăniței și bunului meu coleg și prieten Mihai Tacoi care au venit cu abordări chitaristice în cheie modernă, lui Sebastian Soltan, alături de care am cântat în prima mea trupă formată la Onești(Blues Syndicate), lui Sian Brie, care a venit cu o abordare chitaristică extrem de personală, lui Vlad Briciu, o adevărată revelație în materie de virtuozitate claviaturistică, lui Marian Dima, pentru răbdarea cu care m-a „suportat” în studio și lui David A. Marin pentru contribuția pe care și-a adus-o la piesa „DREAM OF AN IMAGINARY WESTERN”.
Mulțumiri ultra speciale lui Mișu Constantinescu, care a fost alături de mine pe toată durata preproducției, înregistrărilor, mixajelor și postproducției acestui album.”
Cu ocazia acestui concert, Marcian va avea alături de el pe scenă o serie de invitați de excepție și i-am numit aici pe chitariștii RAREȘ TOTU, JIMI LACO, SIAN BRIE și pe claviaturistul VLAD BRICIU.
În componența formației lui Marcian se găsesc trei muzicieni de mare talent: MIHAI TACOI(chitară), MIKE DRAGOMIR(bas) și SABIN DOBRANICI(baterie).
În cadrul concertului vor fi prezentate atât piese de pe noul album de studio cât și o selecție de piese de pe anterioarele albume, precum și o serie de cover-uri după piese celebre din blues-ul american și britanic.
NU RATAȚI așadar un concert de blues de cea mai înalta ținută !
Albumul va fi disponibil la vânzare, iar artiștii vă așteaptă cu drag la o sesiune de autografe și fotografii.

Harta locurilor la mese cu delimitarea zonelor A si B in sala The Pub Universitatii:

Best WordPress Themes