Coș

Mara Halunga & Cauê De Marinis @ Acaju, Iasi

?Data: 02.06.2024
🕣
Ora acces: 19:00  | 🕣 Ora concert: 20:00
📌 Locatie: club Acaju, Iasi
🏠 Adresa:
str Anastasie Fatu nr 2A,Iasi
📧
Eveniment:

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
60 lei  – 40 lei – Acces Presale (reducere pt primele bilete)
60 lei  – Acces general
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
Biletul nu asigură loc la masă. După achiziționarea biletelor, vă rugăm să sunaţi pentru rezervarea locurilor la mese în limita disponibilității lor, la numărul de telefon 0748 417 445.
___________________

🎉🕺 Mara & Cauê cântă Elis & Tom la Acaju

Înregistrat și lansat în anul 1974, albumul „Elis & Tom” ocupă un loc special printre capodoperele muzicii braziliene.
Abia întorși din São Paulo, Mara Halunga și Cauê De Marinis, vor aduce un omagiu acestor două personalități marcante, atât cu piese de pe acest album, cât și cu alte opere muzicale, compuse de Tom Jobim sau interpretate de Elis Regina.
Așadar, după 50 de ani de la apariția acestui album, vă invităm la un concert special : „Mara & Cauê cântă Elis & Tom”
Această manifestare sinceră și autentică, unică în România, aduce din Brazilia, pe lângă binecunoscuta bossa-nova, și alte exprimări mai puțin familiare, rezultând o călătorie ce a pornit cu samba din São Paulo, orașul natal al lui Cauê, trecând prin Rio de Janeiro, fiind într-o continuă căutare și extindere. Mara, povestitoare sensibilă în limba portugheză, își împarte viața, în ultimii 10 ani, între București și São Paulo, care a devenit a doua ei casă. Cauê este brazilian iar chitara lui cântă sufletul poeziei din São Paulo și Rio de Janeiro.
În cei șase ani de existență, duo-ul a participat la mai multe festivaluri din România, a susținut nenumărate concerte atât București și în principalele orașe din țară, cât și în São Paulo, Roma, Stockholm etc. De asemenea, duo-ul format din Mara și Cauê a colaborat cu mai mulți muzicieni români sau brazilieni, invitându-i să cânte alături de ei muzică braziliană.

Best WordPress Themes