Coș

Magistrala 5 (teatru)


Locatie eveniment: Let It Go Acting Studio
Adresa: Bd. Casa Presei, nr.1 corp A4 Sector 1 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate exclusiv de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
55 lei – Acces cu loc
Locurile in sala vor fi alocate in functie de sosire. Pentru mai multe detalii despre locatie si eveniment puteti suna la 0770286218.

? Spectacol de teatru in data de sambata 05 Martie @ Let It Go Acting Studio in Casa Presei Libere!
M5 – Magistrala Drumul Taberei este un performance despre credință, într-o societate care și-a pierdut-o. Încercarea de a vedea dincolo de realitate rămâne un obiectiv greu de atins, un fel de tărâm al făgăduinței care ne este promis dar se lasă așteptat, poate ca și o nouă Magistrală.
Regie: Alexandru Nagy
Distribuție:
Radu Catană și Laur Drăgan
Durata: 90 min

AP12 – Acordul părinților pentru copiii sub 12 ani
Accesul se face cu 30 de minute înainte de ora programată a spectacolelor. Locurile și bilete își pierd valabilitatea cu 5 minute înainte de începerea spectacolelor. Pentru a evita neplăcerile vă rugăm să respectați programul. Spectacolul poate începe cu o întârziere de maxim 10 minute datorită pregătirilor tehnice necesare desfășurării spectacolului în condiții optime. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).
?Cum ajungi la noi:
In Casa Presei Libere. Intrarea in corpul A4 se face prin spatele Casei Presei si este via a vis de VetEco. Daca alegeti accesul cu liftul suntem la et.1 si daca alegeti sa urcati pe scari, ne gasiti la et.2.

Important!
Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor in vigoare (*) pentru INTERIOR pentru:

– persoanele VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore  (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate).
Te rugam sa ai acest document la tine, impreuna cu biletul de acces. Avem obligativitatea verificarii documentelor la intrare.
Te rugăm să porți masca de protecție în interior, în spațiile comune și la bar. Avem cu toții obligativitatea respectării normelor în vigoare și respectul reciproc este important.
Am limitat la maxim numărul de locuri disponibile pentru ca să ne simțim cu toții în siguranță și pentru a avea spațiu personal suficient.

*Toate prețurile includ taxele locale și includ taxa de ticketing.
Best WordPress Themes