Coș

Machine Head la Arenele Romane (Va fi reprogramat)

Locatie eveniment: Arenele Romane
Adresa: Cuțitul de Argint, nr.26, București, Sect.4

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
130 lei, 99 lei – Early Bird / Normal Circle  (preț redus pentru primele 100 bilete) SOLD OUT!
130 lei, 119 lei – Presale / Normal Circle (disponibile în perioada starii de urgență)
130 lei –  Normal Circle
159 lei – Golden Circle / Zona în fața scenei (preț limitat pentru 350 bilete)
Taxa de procesare: 7 lei / bilet.

04.08.2020: În urma pandemiei de Covid 19, Machine Head a decis anularea turneului din acest an.
Data noului turneu va fi anunțat numai după ce situația referitoare la Covid 19 se va remedia.

Comunicatul emis de către formația Machine Head este disponibil AICI.

Toate persoanele care au achiziționat bilete până în acest moment la concertul Machine Head, programat pentru 31.10.2020, vor primi în zilele următoare informații ( pe email) referitoare la aceste bilete.
Vă mulțumim pentru susținere și pentru răbdarea.

IMPORTANT:
ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 70 din 14 mai 2020 privind reglementarea unor măsuri, începând cu data de 15 mai 2020, în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, pentru prelungirea unor termene, pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, a Legii educației naționale nr. 1/2011, precum și a altor acte normativeEMITENT GUVERNUL ROMÂNIEIPublicat în  MONITORUL OFICIAL nr. 394 din 14 mai 2020

  1. Măsuri în vederea sprijinirii industriei evenimentelor culturale în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2

Articolul 32

(1) Prin excepție de la prevederile referitoare la dreptul de retragere, așa cum este acesta reglementat de Ordonanța de urgență nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, pentru evenimentele și festivalurile ce urmau a fi susținute în perioada 8 martie – 30 septembrie 2020, sau în perioada în care se suspendă dreptul de organizare a evenimentelor și festivalurilor, dacă această dată depășește intervalul anterior menționat, urmează să se aplice următoarele reguli:

  1. a) în cazul reprogramării evenimentului sau festivalului, participantul la eveniment sau festival va putea folosi biletul de acces achiziționat, beneficiind de toate drepturile conferite de biletul de acces la data reprogramării evenimentului sau festivalului. Data reprogramării evenimentului sau festivalului nu poate depăși data de 30 septembrie 2021.
  2. b) în cazul anulării evenimentului sau festivalului sau în cazul imposibilității folosirii biletului de acces la data reprogramării evenimentului sau festivalului, participantul la eveniment sau festival va primi din partea organizatorului un voucher pentru întreaga sumă plătită organizatorului, voucher ce va fi folosit pentru achiziționarea de produse sau servicii din gama oferită de către organizator, conform unui regulament detaliat comunicat de către organizator.
  3. c) în cazul în care voucherul nu este folosit pentru achiziționarea de produse sau servicii până cel târziu la data de 30 septembrie 2021, organizatorul va rambursa toate sumele pe care le-a primit din partea consumatorului până la 31 decembrie 2021.

(2) Organizatorul are obligativitatea de a oferi un termen de cel puțin 30 zile cumpărătorului de bilete pentru a opta între păstrarea valabilității biletului pentru evenimentul sau festivalul reprogramat sau transformarea lui în voucher cu valoare. După expirarea celor 30 de zile biletul devine automat valabil pentru ediția reprogramată a evenimentului sau festivalului.

Toata ordonanta aici: https://www.mai.gov.ro/wp-content/uploads/2020/05/OUG-pentru-reglementarea-unor-m%C4%83suri-%C3%AEncep%C3%A2nd-cu-data-de-15-mai-2020.pdf

Best WordPress Themes