Coș

MA live | Iarba Fiarelor

Locatie eveniment: MA hub, Oradea
Adresa: Parc I.C.Brătianu 58A, Oradea

Biletele pot fi achizitionate online aici:
Early Bird: 25 lei
Studenți/Elevi/Pensionari: 15 lei (cu carnet de elev/student/talon pensie)
On the date: 35 lei
Taxa de procesare: 1.5 lei/bilet

👉 Vineri 1 octombrie ora 20:30 la MA hub Oradea concert:

DESCULȚ
în iunie 2020 iarba Fiarelor a lansat primul album de studio. Compus din 12 piese, albumul”Desculț” tratează într-o aură proprie diferitele genuri arhaice românești: doina, cântecul de haiducie și cel războinic, cântecul fecioresc, cel de joc, de dor și balada populară . Primul material discografic al formației include single-ul ‘Domnișor’, lansat în noiembrie 2019, doina de stâmpărare pe ritmuri tribale și jungle ‘Încetuc, cu treabă bună (Ioane)’ și o mantră românească cu hăulituri în aer străvechi.

Albumul Desculț poate fi ascultat aici:
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=UwtQoIAcSs0…
Spotify: https://open.spotify.com/album/7MwuAmjFD9Oo9JVDOVbPzi…
Apple Music: https://music.apple.com/ro/artist/iarba-fiarelor/1485102843
Albumul Desculț poate fi cumpărat în format digital aici:
https://iarbafiarelor.bandcamp.com/album/descul

iarba Fiarelor este o trupă de muzică neaoșă din Transilvania (Transylvanian Folk). Prin fuziunea sunetului acustic cu graiul transilvănean, iarba Fiarelor actualizează temele și motivele muzicale folclorice omniprezente în interiorul arcului carpatic. Trupa folosește în mod neconvențional chitara, bass-ul și tobele, instrumente care îmbină acorduri tradiționale și elementele de percuție cu sunete din lumea înconjurătoare pentru a reda atmosfera fiecărei compoziții muzicale.

Trupa iarba Fiarelor s-a lansat în 15 iunie 2018, la Muzeul de Artă Comparată din Sângeorz-Băi. În perioada 2018-2019, trupa a cântat la evenimente precum BTLive @ Club Control, Festivalul de Carte și Muzică Libris, Filmul de Piatra #12 – TĂȘULEASA CAMP Edition. În paralel, iarba Fiarelor a înregistrat primul album de studio – Desculț. Materialul a fost lansat în iunie 2020, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud și online pe platformele de streaming. La nominalizarea echipei Mastering the Music Business, din 2021 până în 2023 formația este parte a programului #INEStalent, inițiat de platforma Gigmit și INES(Innovation Network of European Showcases).

Formația poartă numele unei ierburi legendare. În mitologie, iarba fiarelor este o plantă misterioasă care descuie lacăte. În Franța i se spune Herbe du Pic – adică Iarba Ciocănitoarei. Germanii o cunosc sub denumirea de Springwurzel – adică Iarba sfărâmătoare; Italienii o numesc Sferacavallo – adică Despotcoveşte calul; Ruşii, Razriv-trava – adică Iarbă desfăcătoare; Sârbii Raskovnic – Desfăcătoarea

Activitatea trupei iarba Fiarelor poate fi urmărită aici:
https://iarbafiarelor.bandcamp.com/

https://music.apple.com/ro/artist/iarba-fiarelor/1485102843
https://www.youtube.com/iarbafiarelor
https://www.facebook.com/iarbafiarelor
https://www.instagram.com/iarbafiarelor/
https://www.tiktok.com/@iarbafiarelor

* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
*Toate prețurile includ taxele locale și includ taxa de ticketing.

Best WordPress Themes