Coș

MA live | AXiS

Locatie eveniment: MA hub, Oradea
Adresa: Parc I.C.Brătianu 58A, Oradea

Biletele pot fi achizitionate online aici:
Early Bird: 20 lei
Studenți/Elevi/Pensionari: 10 lei (cu carnet de elev/student/talon pensie)
On the date: 30 lei
Taxa de procesare: 1.5 lei/bilet

👉 Joi 16 septembrie ora 20:00 la MA hub Oradea concert Axis 

Brută, puternică și îndrăzneață – astfel este caracterizată aura ce învăluie trio-ul româno-sârb cu rădăcini fizice în micul oraș sârb, de pe malul Dunării, Kladovo, și rădăcini spirituale în pământurile americane ce au dat naștere blues-ului.
Deși influențele sunt evidente, AXiS învăluie blues-ul într-o cu totul altă manta – un fel de lup în blană de oaie – fapt ce definește unicitatea grupului în scena muzicală actuală din România.
În toamna anului 2016, grupul imprima primul material discografic, într-un studio boem situat în suburbiile Belgradului. Tras integral live, cu niște retușuri minimale, materialul discografic de debut urmărește captarea, în totalitate, a sound-ului primal, torid și direct, ce ia naștere când cei trei membrii își unesc imaginațiile.
Anul 2021, deși incert, a reușit să includă trio-ul în lineup-ul festivalurilor “Open Air Blues Festival Brezoi”, amânat în 2020, cât și “Tușnad Gastro Blues Fest” sau “Open Air Blues in the Garden Dărmănești”, la cel din urmă trupa prezentând o colaborare inedită cu Maryliss, artista cunoscută pe scena de pop a României și care a urcat și pe scena noastră, promițând o incursiune temporală în genul bluesului. La orizont se întrevede și sesiunea de înregistrări pentru următorul album.

https://www.youtube.com/watch?v=wzj3bgiHNyc

https://www.youtube.com/watch?v=FfJLI3EflCE&ab_channel=AXiS

https://www.youtube.com/watch?v=gMAD5VN_poo&ab_channel=AXiS

https://www.youtube.com/watch?v=55mP9hITWtQ&ab_channel=AXiS

https://www.facebook.com/axisbandtm

* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
*Toate prețurile includ taxele locale și includ taxa de ticketing.

Best WordPress Themes