Coș

Luca Stan & Zoltan Turi @ Trocadero Blues Nights la The Pub Universitatii

? Data: 14.03.2024
🕣 Ora: 20
:00
📌 Locatie: 
The Pub Universitatii, București
🏠  Adresa:
Bd. Regina Elisabeta 9, Sect.3
📧 Eveniment

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
50 lei – Earlybird (reducere pentru primele bilete)
60 lei – Presale (reducere pina pe data 13 martie, inclusiv)
80 lei – Acces normal
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
După achizitionare biletelor vă rugăm să sunaţi pentru REZERVAREA locurilor la mese la 0728843782. Rezervarile se fac pe numele celui care a achizitionat biletele, acesta poate face rezervare DOAR pentru biletele achizitionate si doar pentru ZONA in care a achizitionat.
Prin achizitia biletului va oferiti acordul de a imparti masa cu alte persoane.

___________________
⭐🎉🎧 Trocadero Blues Nights prezintă Luca Stan şi Zoltan Turi pe 14 martie 2024
Delicatese Jazz şi Trufandale Blues este o incursiune în minunata noastră moştenire muzicală. Elevul și profesorul, Luca Stan şi Zoltan Turi, colegi în trupa Steelblues din Deva, care au susţinut un concert de excepţie la Urban Blues Festival – Autumn Editon 2023, revin la Bucureşti cu un recital reconfortant, primăvăratec, pe care îl propunem tuturor iubitorilor de frumos şi bun-simţ muzical. Este totodată şi o lecţie de istorie muzicală pentru toţi muzicienii în devenire, elevi sau studenţi, cărora le oferim bilete de favoare.
Tânărul şi talentatul chitarist Luca Stan şi rigurosul său profesor Zoltan Turi vă invită la o călătorie muzicală genealogică, în care veţi savura temeinicia, consistenţa şi prospeţimea unor standarde celebre, care au zidit temelia stilistică a bluesului şi jazzului.
Delicatese Jazz şi Trufandale Blues la Trocadero Blues Nights prezentate de Luca Stan şi Zoltan Turi, este un eveniment artasunetelor.ro, organizat la The Pub Universităţii! Hosted by Radu Lupaşcu.
Parteneri: the-pub.ro, AmBilet – Bilete online, radioromaniacultural.ro, zilesinopti.ro, contacteculturale.ro, tananana.ro, artasunetelor.ro.

🌟 🎉🕺 Vă așteptăm cu nerăbdare să petrecem împreună la The Pub Universitatii!

Best WordPress Themes