Coș

Little Blues Festival


Data: 08-09.09.2023
Ora: 19.30

Locatie eveniment: Versus PUB Galati
Adresa: str. Brailei 41, Galati
Eveniment FB

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
120 lei – Abonament (100 de bucăți)
65 lei – Bilet  (câte 50 bucăți pentru fiecare zi de festival) 
După achiziționarea biletelor ONLINE este necesar să sunați la 0236.328.344 pentru rezervarea mesei (număr exact de locuri). Mesele se ocupa in ordinea achitării biletelor.
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.

___________________

În perioada 8 si 9 septembrie 2023, vă așteptăm la un eveniment de excepție – LITTLE BLUES FESTIVAL 2023 la terasa Versus Pub, în Galați.
LITTLE BLUES FESTIVAL este locul unde se întalnesc pasionații de muzică, iubitorii de atmosferă relaxantă si bineințeles, fanii de blues. Vei avea parte de o experiență muzicală unică într-un cadru prietenos și plin de bucurie.
Prima seară 8 septembrie are în deschidere trupa Over Band amfitrionii festivalului. Over Band reunește patru muzicieni cu experiență, care cuceresc publicul prin repertoriul variat, interpretarea autentică și dăruirea cu care transformă fiecare apariție într-un adevarat spectacol memorabil.
Muzicienii de la Soul Serenade îmbină stiluri și estetici din tradiția Statelor Unite, de la blues-ul de la finele sec. XIX până la începuturile tradiției de jazz și swing din anii ’30. În martie 2013, Soul Serenade obține locul II la Festivalul European de Blues din Touluse (European Blues Challenge), acesta fiind și prima participare a României la acest festival/concurs.
Seara a doua de festival din 9 septembrie are în deschidere Ride on Band, trupa care merge mai departe…, creează un inteligent rock blues de fuziune, cu elemente funk si nuanțe fine de rock psihedelic. Tehnici instrumentale specifice (glissando, slap bass, tapping), conturează un spațiu power rock/blues & funk, unic in peisajul muzical din România!
Marcian Petrescu & Trenul de Noapte încheie in stil mare acest festival. Marcian Petrescu este cotat în prezent drept cel mai bun muzicuțist blues din România, cu un sunet și o prezență scenică la același nivel cu cel al omologilor săi din SUA.
Este și unicul muzician român de blues care a reușit până în prezent performanța de a avea ca invitați pe albumele sale de studio doi muzicieni legendari din bluesul american, Sugar Blue și Charlie Messelwhite, ambii laureați cu premiul Grammy.
Pregătiți-vă să dansați, să cântați și să trăiți spiritul inconfundabil al blues-ului.

* Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 7 ani numai insotiti de un adult.
Minorii cu vârsta între 12 ani și 16 ani pot intra la eveniment în baza unui bilet valid, numai însoțiti de un părinte sau tutore și doar cu prezentarea actelor de identitate la punctul de acces.
Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți pot intra neînsoțiți la eveniment pe baza biletului.
Organizatorii pot solicita actul de identitate al participanților la eveniment în scopul verificării vârstei acestora.
Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care nu se încadrează în regulile de access impuse pentru eveniment. Contravaloarea biletului nu va fi returnată.
În cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii și filmări care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Nu recomandăm participarea persoanelor care suferă de epilepsie. În cadrul evenimentului poate fi folosită lumină cu efect stroboscopic, care crește riscul declanșarii crizelor de epilepsie.

Best WordPress Themes