Coș

Ligia Hojda Concert În Gradina The PUB


Data: 18.08.2023 / ? Ora: 18:00
Locatie: Gradina The Pub Univestitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sect.3
Eveniment: Facebook

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
50 lei – Acces normal
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
__________________________
18 August – 18:00 – Ligia Hojda În Grădina The Pub
Ligia Hojda: „Pentru mine, muzica e cea mai frumoasă formă de artă prin care poți să iți exprimi trăirile, stările, sentimentele, e în interiorul nostru și în jurul nostru. E ceea ce te face să zâmbești, să dansezi, să plângi, să visezi sau să fii liber. E și o formă de terapie străveche care îl ajută pe om să călătorească prin viață.”
Ligia Hojda pune în scenă un concert acustic, alături de Mircea Steriu la chitară. Muzica Ligiei conține aroma nordică de acasă, din Maramureș, înfășurată în stilul indie pop-folk cu elemente electronice. Concertul este o călătorie autentică prin emoții și vizează neîntâmplător contextul în care se găsește omul cu trăirile sale în vremurile de acum.
Despre Ligia Hojda – artist independent (songwriter și interpret), își compune propriile piese în colaborare cu alți artisti. A fost semifinalistă la Vocea României 2014, in echipa lui Tudor Chirilă. A publicat single-uri precum Fire Gun, Like the Sun, Nomazi. În prezent, lucrează la conturarea primului său album.

Best WordPress Themes