Coș

Liga Naționala de Baschet Feminin: B.C. Sirius – CSM Târgoviște

Locatie eveniment: Sala Sporturilor Targu Mures
Adresa: Aleea Parcul Sportivilor nr.1 Targu Mures 

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
10 lei – Acces general in ziua de 09 martie 2022
Taxa de procesare: 2 lei/ bilet

Miercuri, 09 martie 2022, ora 17,30, la SALA SPORTURILOR din Targu Mures meciul de baschet feminin dintre B.C. SIRIUS-MUREŞUL TÂRGU MUREŞ- SIRIUS KOSÁRLABDA KLUB- MAROS S.C. și CSM TÂRGOVIȘTE

Toate biletele participă la TOMBOLA cu premiu un autoturism Mini Countryman!

Important!
Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor în vigoare pentru INTERIOR:

– persoanele VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore  (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate).

Te rugam sa ai acest document la tine, impreuna cu biletul de acces. Avem obligativitatea verificarii documentelor la intrare. Avem cu toții obligativitatea respectării normelor în vigoare și respectul reciproc este important. Am limitat la maxim numărul de locuri disponibile pentru ca să ne simțim cu toții în siguranță și pentru a avea spațiu personal suficient.
*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.
Best WordPress Themes