Coș

Laura & The Blue Workers featuring Paul Negoita@ Trocadero Blues Night


Data: 12.10.2023 / Ora: 19:30
Locatie: The Pub Univestitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sect.3
Eveniment https://fb.me/e/3NqmjJupm

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
60 lei – Earlybird (reducere primele bilete) SOLD OUT!
80 lei – Acces (pret in ziua evenimentului)
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.

__________________________

Anunţăm cu bucurie primul eveniment Trocadero Blues Nights! Pentru 12 octombrie 2023, Laura – Paul – Vlady – Teo – Viorel şi Marcel ne pregătesc un show-surpriză de după culesul viilor şi bătutul nucilor. Concertul va începe la ora 20!

Laura & The Blue Workers a fost primul proiect de blues de mare succes care s-a născut înlăuntrul Urban Blues Festival. Practic, la iniţiativa lui Viorel Marinache, într-una din întâlnirile marţienilor de la Pub Universităţii, – reamintesc că ele au loc în fiecare zi de marţi cu cei implicaţi în industria muzicală românească, jurnalişti, muzicieni, sunetişti, fotografi, PR-işti, impresari, organizatori -, Viorel, Vlady şi Teo au pus la cale această nouă formulă de trupă, având-o ca solistă principală pe Laura Cernea, foarte apreciată pentru excepţionala ei voce şi sensibilitate interpretativă. Viorel Marinache a cochetat cu folkul, de la 16 ani fiind prezent în Cenaclul Flacăra, apoi a înfiinţat grupul Barock, în prima lor formulă cântând rock progresiv, iar după o intensă perioadă petrecută în UK ca muzician de studio a revenit în România. După cum se ştie, Vlady şi Teo au cântat cu mult succes în trupa de acompaniament a mult regretatului nostru Ioan Gyuri Pascu.

Laura Cernea este o cântăreață și compozitoare din România. A pătruns în lumea muzicii la vârsta de 6 ani când medicul ei a descoperit că suferea de astm. Ca o soluție a acestei probleme, mama ei a dus-o la lecții de canto, în speranța că exercițiile de respirație vor ține acest lucru sub control, iar Laurei i-a plăcut muzica din primul moment. În prezent este o tânără promițătoare, aflată la începutul carierei sale scenice, are mult talent și un timbru vocal deosebit de recunoscut. Pasionată de rock alternativ, blues, jazz și muzică veche, Laura ascultă în special cântărețe care o inspiră: Kaz Hawkings, Amy Winehouse, Susanne Sundfor, LP, Adele, Aretha Franklin, Tracy Chapman, Sam Smith, Mariah Carey etc. În 2020 a început să scrie piese proprii. A participat la multe festivaluri, concursuri naționale și internaționale de muzică, dintre aceste putem aminti Malta și Bulgaria. În Bucureşti, Laura susține concerte live în Pub, Coffee Shops și în alte frumoase locuri din București.

Paul Negoiţă este o voce puternică, pătrunzătoare – poate cea mai spectrală şi captivantă din câte avem -, străbate cu uşurinţă şi alte stiluri muzicale înrudite cu bluesul: funk, rock, soul. Are o carieră impresionantă, a cântat de-a lungul timpului cu mulţi muzicieni de renume din România şi a revenit pe scenă cu supergrupurile Hot Leeks şi Jimi El Laco & Friends.

Vlady Cnejevici este unul dintre cei mai respectați și apreciați muzicieni români, considerat de mulți drept cel mai bun pianist din zona folk-rockului autohton. Vlady s-a născut la 13 decembrie 1962, în Timișoara, ca fiu al reputatului rapsod popular Laza Cnejevici. De-a lungul anilor, Vlady Cnejevici a făcut parte dintr-o serie de trupe celebre ca Progresiv TM, Compact, Weinberger Blues Machine, Pasărea Colibri, Laura Stoica Band, The Blue Workers, Pasărea Rock, Hot Leeks, Jimi El Laco & Friends și a colaborat cu Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Teo Boar etc.

Lucian Teofil Boar s-a născut la Arad, pe 29 martie 1965, este un chitarist binecunoscut în lumea muzicală românească. Teo a început să cânte la vioară în 1972 (după tragicul deces al fratelui său, Dorel Boar). Apoi a încercat pianul un an, iar în 1977, în clasa a VI-a, a început să studieze serios mandolina şi chitara, cu un profesor de la care a luat câteva lecții preliminare, după care a studiat singur până în 1980. Prima trupă din liceu s-a numit Hidro Grup 8 şi apoi, în 1982, a (re)înfiinţat grupul Pacifica şi împreună cu secţia ritmică îl vor acompania pe Ioan Gyuri Pascu în The Blue Workers. Prestanţa artistică a lui Lucian Teofil Boar a putut fi admirată şi în trupele: Mircea Baniciu Band; Pasărea Colibri (alături de Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Vlady Cnejevici); Pasărea Rock (Mircea Baniciu, Joji Kappl, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Vlady Cnejevici, Cristi Gram); Pacifica (cu Vlady Cnejevici şi Toni Şeicărescu)

Marcel Moldovan este un profesionist. Cântă la tobe de la vârsta de 9 ani, a absolvit Liceul de Muzică Sabin Dragoi Arad – secţia percuţie, iar în 2008 Universitatea Naţională de Muzică. Din acel an cântă cu Smiley, dar mai are colaborări diverse, cum ar fi Marius Pop în excepţionala trupă The M Theory, cu Nicu Alifantis, cu Alexandru Andrieş, Talisman, byron şi cu Semnal M, dublul album, Ieri zi azi.

Trocadero Blues Nights prezintă Laura & The Blues Workers featuring Paul Negoiţă, organizat la The Pub Universităţii, este un nou episod marca artasunetelor.ro! Hosted by Radu Lupaşcu.

Parteneri: the-pub.ro, AmBilet – Bilete online, radioromaniacultural.ro, zilesinopti.ro, contacteculturale.ro, artasunetelor.ro.

Best WordPress Themes