Coș

LAUGH OUT LOUD! –Stand Up Comedy Night

LAUGH OUT LOUD! – Stand Up Comedy Night

Locatie eveniment: Transylvania Land Dracula
Adresa: 11 Exeter Street, B1 1NH Birmingham

Bilete acces pot fi achizitionate online aici:
84 lei – echivalentul a 15 lire( 1lira=5,6 lei) – Normal Ticket
*Important: se pune în vânzare un număr limitat de bilete!
După achizitionarea biletelor, pentru rezervarea locurilor vă rugăm să sunați la nr. 01217690546

? STAND UP Comedy cu Marius Gheorghiu si Cristi Voicu .
Sambata, 04 aprilie 2020 va invitam la o portie de ras cu Marius Gheorghiu (Romanii au talent) si  Cristi Voicu (Trupa Spitalu’9) la restaurantul Transylvania Land din Birmingham-UK.
=======================================
„Absenta rasului dauneaza grav sanatatii!
O seară de stand up comedy marca Marius Gheorghiu si Cristi Voicu este antidotul perfect contra zilelor tale de rutină. Râsul cu poftă sigur îți va alunga stresul și vei pleca binedispus si cu chef de viata de la evenimentul organizat de Transylvania Land din Birmingham.
Cum râsul este molipsitor, invită-ți prietenii și distrați-vă impreuna pe cinste la cel mai tare show de comedie din oraș!”
MARIUS GHEORGHIU este comediantul care a scris istorie prin curajul avut sa protesteze dezbracat pe scena Romanii Au Talent. Arogant, sincer, sarmant, cu o cariera extraordinara de 17 ani in comedie (inclusiv in trupa Spitalu’9) si peste 2000 de spectacole live, Marius, fost redactor la Academia Catavencu prezinta un show de stand up comedy interactiv, energic si viu. Atitudinea lui latina combina cu multa maiestrie improvizatia, suculenta replicilor si limbajul non vulgar. Marius este omul care iti garanteaza o seara de comedie originala ce nu trebuie sa o ratezi!

CRISTI VOICU, deseori in deschidere deoarece stie cel mai bine cum sa incalzeasca atmosfera pentru un show de umor ce urmeaza sa te puna pe modul pozitiv. Glumele sale despre copilarie sau despre pasiunea pentru domeniul auto te vor teleporta intr-o lume a fanteziei dar care intr-un final te va surprinde ca fiind o lume a realitatilor comune din viata noastra de zi cu zi.

Detalii despre eveniment si pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/events/197766617986812/

 ========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes