Coș

Last Funeral Blues Band @ The Pub Universitatii

Locatie eveniment: The PUB Universitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
40 lei – Acces cu loc
Atentie, număr limitat de bilete!
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.

👉 Concert Last Funeral Blues Band
📅 Data: JOI, 22 SEPTEMBRIE 2022/ 🕢 Ora: 20:00
📌 Locatie: The Pub Univestitatii
Eveniment Fb: Facebook
==================================================

LAST FUNERAL BLUES BAND este o trupa abia înființată de blues/rock din București. Aceasta trupa are doua vocaliste (Maria Grosu și Yasemin Koc) și instrumentisti foarte talentati ce va vor oferi o seara de neuitat.
LAST FUNERAL BLUES BAND Va cânta alături de un invitat special și drag nouă MARCIAN PETRESCU!
MARCIAN PETRESCU este cotat în prezent drept CEL MAI BUN CÂNTĂREȚ LA MUZICUȚĂ din BLUES-ul Românesc. Are la activ 4 albume de studio, cel mai recent fiind „DRIFTING BLUES”(2018).
Este UNICUL muzician din blues-ul românesc care a reușit performanța de a avea ca invitați speciali pe albumele sale, trei dintre cei mai importanti și renumiți muzicuțiști din SUA: SUGAR BLUE și CHARLIE MUSSELWHITE(ambii laureați cu GRAMMY) și pe RICK ESTRIN(multiplu nominalizat la Grammy și câștigător a numeroase premii BLUES MUSIC AWARDS).
MARIA GROSU – actrita si solista vocala.
O personalitate colorata si un timbru special, cu o experienta de scena de peste 10 ani, Maria se face remarcata de fiecare data prin energia cu care isi cucereste publicul la fiecare concert live.
YASEMIN KOÇ a terminat sectia de teatru a Colegiului National de Arte Dinu Lipatti, iar in prezent urmeaza cursurile Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti.
A luat cursuri de canto si pian inca de la varsta de 5 ani si a obtinut numeroase premii nationale si internationale de profil.
ALEXE ALEXANDRU – Tobosar la trupa Yellow în prezent, precum și la trupele Blue Nipple Boy și Endlesszone în trecut, cu participare la multe alte proiecte muzicale. Experiență muzicală în mari festivaluri din Europa și Asia – Untold, Neversea, Electric Castle, Afterhills, Artmania, Jazz in the Park, Femei pe Mătăsari, Danube Festival in Ulm, Germania, Snow Fest în Franța, Art Festival Beijing și altele.
SIAN BRIE
După ce studiază la Conservatorul din București, unde este inițiat în jazz și free jazz de pianistul Mircea Tiberian, Sian Brie se mută la Berlin. Aici are ocazia să cunoască și să colaboreze cu importanți muzicieni de pe scena berlineză, cum ar fi Christian Lillinger, Horst Nonnenmacher sau Manuel Miethe. După un an la Berlin, Sian Brie pleacă la Londra, unde îl cunoaște pe trompetistul polonez Dawid Frydryk. Cei doi descoperă că bariera lingvistică poate fi depășită prin vocabularul comun al experienței de expat venit din fostul bloc comunist. Muzicienii întâmpină atât discriminare negativă, cât și pozitivă și în final conștientizează faptul că au ajuns să aibă un comportament în perfectă conformitate cu eticheta care le-a fost pusă, de aici luând naștere atitudinea exprimată prin fraza “to live up to your discrimination standards”. Sian Brie și Dawid Frydryk formează un trio de muzică improvizată alături de Guillaume Viltard.
Totodată, Sian Brie este fondator al grupului de avangardă UMAMI, care îi include pe John Edwards, Mark Sanders și Dawid Frydryk, și este membru al formației de muzică experimentală din București, And then This!. Printre alți muzicieni cu care colaborează se numără Mircea Tiberian, Mihai Iordache, Nicholas Simion etc.
ROSTA MAN
Fost sportiv profesionist, Rosta este în prezent muzician cu normă întreagă și foarte cunoscut pe scena locală a Bucureștiului. Colaborează cu numeroși interpreți și vocaliști, abordând genuri muzicale diverse. Este pasionat de chitara acustică, muzicuță și bluesul clasic.

Harta locurilor la mese in The Pub Universitatii:

Best WordPress Themes