Coș

Lasa-ma sa am grija de tine(teatru)

Locatie eveniment: Teatru Infinit
Adresa: str. Mihai Eminescu, nr 127. Bucuresti
Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Acces in 05 februarie
Max:
Min: 1
Step: 1
60,00 lei
Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
Bilet acces- 60 lei/bilet
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
🎭🎯 Teatru: „Lasa-ma sa am grija de tine” (+16) la Teatrul IndArt.
📅 Data: 05 februarie 2023/ 🕢 Ora: 19:30
📌 Locatie: Teatru Infinit, Bucuresti
Eveniment Fb:
===============================================
 – „Lasa-ma sa am grija de tine” de Silvia Gagu / regia Bogdan GAGU
Distribuţia: Silvia Gagu, Bogdan Durlicioiu, Marcel Lovin, Marina Fluerașu
SINOPSIS: Se întâmplă, în viață, să ne îndrăgostim de cine nu trebuie și atunci încercăm să găsim, fie o cale de scăpare, fie o cale pentru a ne împlini iubirea. Spectacolul ne prezintă sentimentele aprinse ale unei tinere către prietenul ei, profesorul ei, mentorul ei. În timp ce iubirea dintre cei doi crește, ea se lasă prinsă în acest joc al deznădejdii dar se maturizează extrem de repede când înțelege că între cei doi nu poate exista mai mult decât o foarte bună prietenie. Un spectacol plin de romantism care vă va deschide sufletele spre iubirea absolută.
*Nerecomandat copiilor sub 16 ani.

„Participând la evenimentele organizate de Teatrul InDArt sunteți de acord cu partajarea datelor dumneavoastră de contact cu Asociația Culturală InDArt, cu scopul de a vă putea plasa pe locurile corespunzătoare și a vă putea notifica în caz de urgență, conform regulilor GDPR.”

Accesul se face cu 15 de minute înainte de ora programată a spectacolelor. Locurile și bilete își pierd valabilitatea cu 10 minute înainte de începerea spectacolelor. Pentru a evita neplăcerile vă rugăm să respectați programul. În cazul întârzierilor justificate contactați Teatrul InDArt menționând întârzierea și rugând a vă păstra locurile și biletele valabile. Spectacolul poate începe cu o întârziere de maxim 7 minute datorită pregătirilor tehnice necesare desfășurării spectacolului în condiții optime. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).
 ========================================


Best WordPress Themes