Coș

LaRock Music Festival


Data: 08-10.09.2023
Ora: 12:00
Locatie: Domeniul Cantacuzino Floresti
Adresa: Str Principala nr 342 Floresti, Prahova
Eveniment Facebook

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
250 lei – Abonament 3 zile / 8-9-10.09.2023
** Preturile pentru Camping Cort si Camping Rulota NU contin si accesul la eveniment, asadar pentru a avea acces in zona de festival va rugam sa achizitionati bilet sau abonament.
Copiii până în 14 ani au intrarea gratuita însoțiți de un adult.
Liceenii și studenții cu vârsta cuprinsă între 15 și 23 reducere 50% doar pe abonament de 3 zile in baza carnetului de elev/ student in ziua concertului.
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
____________________________

Despre spectacol:
„Septembrie 2023 va fi o dată specială deoarece va marca prima ediție LaRock Music Festival, unul dintre cele mai mari festivaluri de rock din România care se va desfășura timp de 3 zile consecutive pe Domeniile Cantacuzino în Florești, Prahova. Line-up-ul va fi electrizant, aducând pe scenă artiști de top din spectrul rock, precum Vița de Vie, Byron, Alternosfera, Omul cu Șobolani, Phoenix, Cargo, Bucovina, White Mahala și mulți alții. Spațiul este extrem de generos și ne oferă aproximatix 150 ha. de natură în care se vor amenaja zone de camping și ralaxare, zone de street food. Vino să sărbătorești prima ediție LaRock Music Festival pe 8, 9 și 10 septembrie 2023. Eveniment prezentat de Claudiu Cîrțînă.”  

Best WordPress Themes