Coș

Ky-Mani Marley@Arenele Romane (Anulat)!

? Data: 16.07.2023 / ? Ora: 15:00
?
Locatie: Arenele Romane
? Adresa: Cuțitul de Argint 26, București, sect.4

Evenimentul s-a anulat. Informații AICI.
Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
?️ 95 lei –75 lei – Early bird: reducere pentru primele bilete
?️ 95 lei –  Normal Ticket
(preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)

Ky-Mani Marley, este un artist multi-talentat care se pregătește în prezent pentru noul său film „Necessary Badness” și, de asemenea, pentru următorul său album.
Artist iconic pentru miscarea reggae, el iubește la fel de mult și hip-hopul. De la începuturile sale, a oferit o adevărată fuziune între aceste două stiluri. Foarte influențat de cultura americană în care a crescut, Ky-Mani rămâne credincios culturii sale jamaicane și a răspândit-o în întreaga lume de mai multe decenii!
De (re)descoperit pe scenele europene în 2023.
Sunetul său brut și pur captează ascultătorul și reverberează esența vieții lui Ky-Mani. Născut la 26 februarie 1976 în Falmouth, Jamaica, Ky-Mani Marley este fiul celebrului Bob Marley și al campioanei la tenis de masă Anita Belnavis. Piese precum „Dear Dad”, „I Pray” sau „Ghetto Soldier” ilustrează versatilitatea și pasiunea aprinsă pe care Ky-Mani o emană atunci când își împărtășește călătoria prin cântec. Găsim aceste ingrediente în timpul concertelor sale, care adună mulțimi din întreaga lume.
Repertoriul său transcende epocile, cuprinzând imnuri ale tatălui său, hituri din primele sale zile și de astăzi, piese actuale și genuri muzicale care variază de la hip-hop la R&B și dancehall. Este astfel numit în mod potrivit, ceea ce înseamnă „Călătorul aventurier” în etiopiană.
Ky-Mani Marley este cunoscut și pentru numeroasele sale colaborări cu artiști de reggae precum Gentleman (pe albumul „Conversations”), Protoje, dar și cu artiști din alte orizonturi muzicale precum Young Buck, Afu-Ra, Ms. Dynamite, Pittbull, Akon sau chiar XXX Tentacion. Prin noile sale înregistrări, precum pe piesa „Atardecer” cu Arcangel și Farruko sau cu Nick Brodeur pe single-ul „She’s so Crazy”, Ky-Mani Marley continuă să evidențieze multiplele sale influențe!

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes