Coș

KRYPTON – Live Electric – Echo of good old times

Locatie eveniment: Club Quantic
Adresa: Grozăvești nr. 82, București, Sect.6

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
50 lei, 35 lei –presale (preț redus pana pe 15 februarie, inclusiv)
50 lei Acces general (preț în ziua evenimentului)
Conform anunțului făcut de către formație pe pagina de socializare, concertul se amână pentru o dată care va fi comunicată ulterior.

👉 “KRYPTON – Live Electric – Echo of good old times” la Quantic

Data: Duminica, 16 februarie 2020
Locație: Club Quantic
Acces public: Începând cu ora 19:00
==================================================
Data de naștere a actualului proiect KRYPTON este toamna anului 1984, când Eugen Mihăescu și Dragoș Docan împreună cu Liviu Pop și Marius Voicu încep să repete la Club A
Trupa are participări premiate la festivalurile rock importante ale acelei perioade, fiind și o prezență constantă pe scena Cenaclului Flacăra.
Spre deosebire de tendințele generale ale anilor 80, spre rock-ul progresiv, trupa Krypton propunea un stil nou – New Wave Rock – ridicînd astfel ștafeta la standardele mondiale ale momentului. Prospețimea stilului și creativitatea au adus trupa, în timp record, în preferințele publicului autohton.
Aflată în permanentă schimbare, privind spre noi orizonturi, trupa Krypton a continuat să experimenteze, trecând prin mai multe stiluri muzicale, mesajul social fiind caracteristic trupei Krypton.
Succesul trupei este asigurat de piese ca: Chemă-mă; Sunt doar un nor; Când tu zâmbești; Am crezut în ochii tăi.
Componența actuală a trupei este: Eugen Mihăescu – chitară, Dragoș Docan – bass, Aurel Dincă – vocal și Claudiu Macarie – tobe, care la cei 13 ani ai săi este un real talent-fenomen care a reușit să impresioneze într-un timp foarte scurt, mai multe generații de fani, devenind astfel un pilon de bază al trupei.
========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
Eveniment organizat de club Quantic

Best WordPress Themes