Coș

Krypton – lansare Album „Vremuri Gri”

KRYPTON lansare album „Vremuri Gri” @ The Pub Universitatii

? Data: 11.03.2023 / ? Ora: 20:30
?
Locatie: The Pub Univestitatii
? Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sect.3
Eveniment Facebook

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
?️ 50 lei – Bilet Acces (pret in ziua evenimentului)
Locurile sunt limitate si se vor aloca in ziua evenimentului in functie de sosirea in locatie.
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
__________________________
K R Y P T O N

“Un nume reconstruit in etape grele, un brand ce a continuat sa existe indiferent de componenta doar prin muzica specifica, devenita in timp, o marca inregistrata, o stare cu o personalitate proeminenta in cartea rock-ului autohton” – Florin Silviu Ursulescu.
KRYPTON – patru decenii de existenta si activitate in domeniul muzical, 11 albume realizate, concerte sustinute atat in tara cat si peste hotare.
KRYPTON lanseaza albumul “Vremuri Gri “.
In toamna acestui an, trupa il coopteaza pe Dragoș Moldovan-Castigator Vocea Romaniei (2019), o voce care se alătură lui Eugen Mihaescu – lider si chitară solo, Humberto Miquilena – bass și Claudiu Macarie – tobe.
KRYPTON a inceput colaborarea cu Dragos Moldovan, câștigator Vocea României 2019.
În concursul Vocea României 2019, a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă de la început – după ce a întors scaunele juratilor. Fiecare antrenor a luptat pentru a-l avea în echipă. Dragoș Moldovan este rocker-ul cu o poveste incredibilă de viață. După un accident rutier grav, în urma căruia a stat în comă două săptămâni, și-a revenit miraculos luând prin surprindere și medicii. Cazurile similare au șanse de recuperare de aproximativ 10% iar concurentul de la Vocea României, Dragoș Moldovan, a avut șansa să fie printre cei norocoși. O șansă pentru care spune că îi mulțumește lui Dumnezeu ,simtindu-se acum ca renăscut.
Piesa „Iarta-ma ” este o balada-rock inregistrata de curand de trupa KRYPTON si reprezinta chiar o parte din trairile si crezul fiecaruia dintre noi, de a castiga toate pariurile in momentele grele ale vietii, in aceste Vremuri G

Harta locurilor la mese cu delimitarea zonelor A si B in sala The Pub Universitatii:

Best WordPress Themes