Coș

Joia Pacatosilor / Alina Manole & Raul Kusak

Joia Pacatosilor / Alina Manole & Raul Kusak

Locatie eveniment: The PUB Universitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
70 lei – Acces cu loc

 Incepand cu ora 18:30 bilete gasiti doar la locatie.
Taxa de procesare: 5% lei / bilet

Joi, 16 Decembrie ora 19:00 la The PUB Universitatii

„Joia Pacatosilor” – editia de Craciun – sau cum sa nu te desparti de sarbatori. 🙂 Aceasta este tema spectacolului din 16 decembrie, marca Alina Manole & Raul Kusak.

“Joia Pacatosilor” este un spectacol neconventional in care exista o poveste vorbita, coerenta, curgatoare, insotita de muzica originala. Nimic nu e standard in discursul vorbit sau cantat iar realismul spectacolului depaseste orice etichete sociale. Dincolo de voce si pian, Alina Manole si Raul Kusak sunt personaje care rostesc, fiecare cu instrumentul sau, povesti despre iubiri, adevaruri si eliberari.
Editia de decembrie va fi una speciala intrucat povestea, rescrisa inainte de fiecare spectacol de Alina Manole, va avea accente de umor, ironie si inteligenta, adica fix acele ingrediente care se potrivesc publicului elegant caruia i se adreseaza.
Va asteptam joi, 16 decembrie, la ora 7 seara, la inchiderea anului muzical al Lunii Patrate. Asa cum a fost el in 2021, cu prezente pe scene vii sau online, mult mai putine decat ar fi trebuit.

IMPORTANT
Accesul se va face exclusiv pe baza certificatului verde COVID-19. Acesta este disponibil pentru:
– persoanele VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore (FIIND VALIDE DOAR TESTELE PRELUCRATE DE CĂTRE LABORATOARE DE ANALIZE MEDICALE ACREDITATE)
Te rugam sa ai acest document la tine, impreuna cu biletul de acces. Avem obligativitatea verificarii documentelor la intrare.
Te rugăm să porti masca de protectie in interior, in spatiile comune si la bar. Avem cu totii obligativitatea respectarii normelor in vigoare si respectul reciproc este important.
Am limitat la maxim numarul de locuri disponibile pentru ca sa ne simtim cu totii in siguranta si pentru a avea spatiu personal suficient.

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.
Best WordPress Themes