Coș

Jazz club Emil Bizga – Jazz and Poetry

Locatie eveniment: The PUB Universitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate exclusiv de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
45 lei – Acces cu loc pentru 18 ianuarie (accesați mai jos harta pentru alegerea locurilor în sală)
Taxa de procesare: 5%/ bilet

HARTA locurilor in sala 👉  

🎤 Jazz club Emil Bizga va invita la The Pub Universitatii la evenimentul din data de 18 ianuarie

Concert dedicat Zilei Culturii Nationale cu Ozana Barabancea & special guests.
Ozana Barabancea – artist liric, jazz singer, dirijor, masteranta in dirijat orchestră simfonica, doctorand in Artele Spectacolului, om de televiziune, poetă, actriță dar inainte de toate iubitoare de arta si frumos.
“Ma bucur de fiecare data sa impart scena de jazz cu muzicienii preferati iubitori frumos. Servesc acest gen muzical liber de la varsta de 24 de ani si iata ca a trecut ceva timp iar bucuria de a canta este aceeasi”

Important!
Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor in vigoare (*) pentru INTERIOR pentru:

– persoanele VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore  (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate).
Te rugam sa ai acest document la tine, impreuna cu biletul de acces. Avem obligativitatea verificarii documentelor la intrare.
Te rugăm să porți masca de protecție în interior, în spațiile comune și la bar. Avem cu toții obligativitatea respectării normelor în vigoare și respectul reciproc este important.
Am limitat la maxim numărul de locuri disponibile pentru ca să ne simțim cu toții în siguranță și pentru a avea spațiu personal suficient.

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.
Best WordPress Themes