Coș

JACK OF ALL TRADES @ The Pub Universitatii


Locatie eveniment: The PUB Universitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
30 lei – Acces cu loc (alegeți mai jos locurile in sală)
Se pune în vânzare un număr limitat de bilete!
Taxa de procesare: 5% / bilet

Joi, 20 Ianuarie 2022 ora 19:00 la The PUB Universitatii.
Jack of all Trades
este cea mai surprinzătoare apariție pe felia de rock alternativ românesc din 2021. După ce au lansat nu mai puțin de CINCI piese în 2021 (printre care și ‘Rămân Să Sting Lumina’, intrată în heavy rotation pe Radio Guerrilla), băieții, aflați în cea mai creativă perioadă a vieții lor post-pandemie, vor urca joi, 20 ianuarie 2022, pe scena The Pub Universitatii pentru un concert electric.

Jack of all Trades susțin că încadrarea lor într-un gen anume e mai puțin importantă, atât timp cât toba lovește cum, unde și când trebuie, refrenele sunt cântate frenetic, la unison, de întreaga sală, solo-ul de chitară, care combină trei tehnici diferite, e nelipsit după fiecare bridge – iar vocea, uneori dreamy, de cele mai multe ori apăsată, te trece prin toate stările posibile, fără sa te lase sa pleci indiferent de la concert.

Jack of all Trades înseamnă:
Alex Teodorescu – voce și chitară
Andrei Chirițescu – chitară
Gabi Predescu – bas
Mădălin Duca – tobe

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCZ5sTof_PNFhy7bViXltBnw
Facebook: https://facebook.com/JackofallTradesRO
Instagram: @jackofalltradesro

Important! Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor în vigoare pentru INTERIOR:
– persoanele VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore  (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate).
Te rugam sa ai acest document la tine, impreuna cu biletul de acces. Avem obligativitatea verificarii documentelor la intrare.
Te rugăm să porți masca de protecție în interior, în spațiile comune și la bar. Avem cu toții obligativitatea respectării normelor în vigoare și respectul reciproc este important.
Am limitat la maxim numărul de locuri disponibile pentru ca să ne simțim cu toții în siguranță și pentru a avea spațiu personal suficient.
*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.
Best WordPress Themes