Coș

Live in Sufragerie: Jack of all Trades – Invitati: Green Prophet

📅 Data: 22.03.2023 / 🕢 Ora: 19:30
📌
Locatie: True Club, Bucuresti
📬 Adresa: str. Covaci 19, Sector 3
Eveniment Facebook

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
🎟️ 40 lei – Bilet Acces
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
__________________________

Jack of all Trades propune un echilibru muzical între rock-ul alternativ post-grunge și nu metal al erei de aur a acestor genuri, combinate cu elemente sonore contemporane de indie, punk, pop și trap.
Înființată în toamna anului 2017, trupa Jack of all Trades are la activ aproape 80 de concerte în diverse setup-uri, fie că vorbim de concerte acustice sau electrice, concerte indoor sau outdoor, în cadrul festivalurilor de muzică underground.
Anul trecut, Jack of all Trades au lansat cel de-al doilea lor album, intitulat ‘Semnale Mixte’.
‘Mereu am considerat că muzica pe care o faci transmite celui care te ascultă cine ești cu adevărat. Fiecare membru al trupei emite un semnal unic atunci când se așază în spatele instrumentului și, când ne-am dat seama că toate aceste unde individuale pot converge în armonie, am realizat acum, după doi ani și jumătate, pregătind ultima piesă de pe album, că Jack of all Trades are în sfârșit un sound al său.
Semnale Mixte este un album despre asumare. Despre dragoste. Despre dorință. Despre acceptarea diferențelor. Despre distracție. Despre schimbare. Dar, mai ales, este un album despre evoluție, și suntem acum gata să-l arătăm întregii lumi.’
Green Prophet este o trupă de stoner psychedelic rock, formată de 4 ingineri care au decis la început anului 2022 să invadeze spațiul spațial folosindu-se de o rachetă construită pe jumătate în Moldova, iar cealaltă în București, cu scopul de a face concurență și de a destabiliza monopolul creat de cei de la NAȘA. Astfel, primul single a celor 4 se numește Vasal și este dedicat tuturor celor care nu știu să spună NU și aleg în continuare să se scalde în propria angoasă.
Best WordPress Themes