Coș

Iris – Nelu Dumitrescu “Cuvinte de iubire” @ Versus Pub
Galati Anulat

?Data: 27.07.2024
🕣
Ora acces : 18:00 | 🕣 Ora show: 20:30
📌 Locatie: Versus PUB Galati
🏠 Adresa:
str.Brailei nr. 41, Galati
📧
Eveniment:

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
70 lei  – 60 lei – Acces Presale (reducere pt primele bilete)
70 lei  – Acces general
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
___________________

🎉🕺 „Hey, tu!” Legendara trupa rock IRIS NELU DUMITRESCU te asteapta sa petreci „Noaptea” de 27 iulie la VERSUS PUB din Galati si sa iei parte la un spectacol de neuitat!
Vei asculta hituri care au scris istorie, dar si melodii de pe cel mai recent album, „Zodiac„.
Surpriza concertului vine prin colaborarea cu mezzosoprana Angelica Popescu, a carei voce calda si plina de profunzime se va împleti armonios cu energia inconfundabila a trupei Iris Nelu Dumitrescu.
Alaturarea de mezzosoprana Angelica Popescu vine din dorinta trupei de a crea fanilor o experienta muzicala memorabila.
„De asemenea, prin aceast colaborare de care suntem foarte bucurosi, asteptăm iubitorii ambelor genuri muzicale sa ni se alature la concerte si sa se bucure de aceasta simbioza muzicala intre piesele noastre rock si muzica clasica”, spune Nelu Dumitrescu, fondatorul si renumitul tobosar al trupei.
Concertul face parte din turneul „Cuvinte de iubire„, turneu prin care trupa invita publicul sa celebreze iubirea prin muzica, sa se lase purtat de valul emotiilor si sã triasca fiecare vers si nota muzicala cu intensitate.
Da, da, eu stiu!” ca nu vrei să ratezi acest concert! Rezervă-ti biletul din timp pentru „Trenul fara
nas” si hai sa facem „Valuri” intr-o „Noapte nebuna„!
___________________
ATENTIE!!! Locurile se ocupa in ordinea sosirii la locatie.
* Accesul copiilor cu vârsta de pâna la 7 ani inclusiv este gratuit dacă sunt însoțiți de un parinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.
Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permis în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.
Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis în baza unui bilet valabil de acces.
Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).
Ai grijă de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.
Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condiţiile meteorologice.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.
Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.
Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.
Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile de acces

Best WordPress Themes