Coș

Incantatii by Jezebel

Incantatii by Jezebel

? Data: 10.03.2023 / ? Ora: 19:00
?
Locatie: Sala Gloria, Bucuresti
? Adresa: Str.Bucovina 6, Sect.3
Eveniment FB

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
75 lei – Cat I (in primele randuri)
50 lei – Cat II
30 lei – * pt Elevi/studenţi/pensionari (pentru aplicarea reducerii la achizitie se introduce codul cupon #REDUCERE) Reducerea este valabila doar pentru locurile biletelor din Categoria II.
* La acces se prezinta carnetul de elev/student sau cuponul de pensie.
Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare. Taxa de procesare nu este returnabila.
HARTA locurilor in sala, alege locurile aici ?

?Concert concept: Hierogamie. Incantatii
Adevărata Iubire se află în liniștea inimii. Pentru a accesa această Iubire este necesar să învățăm să ne mișcăm dincolo de capriciile simțurilor și de sporovăiala neîncetată a minții care judecă. Incantațiile, aidoma mantrelor ori meditatiei sau rugăciunii, reușesc să facă mintea să tacă și dau o șansă sufletului să ne spună cine este cu adevărat.
Întregul univers se află într-o permanentă rotație, animat de curgerea neîncetată a forței vieții, iar misticii sufi au conștientizat acest cântec nesfârșit ce însuflețește dansul atomilor, al planetelor, al galaxiilor și, ca urmare, au dezvoltat o formă de meditație dinamică menită să armonizeze omul cu ritmurile universului. așa a apărut dansul Extatic al dervișilor rotitori, practicat de sute de ani în Orientul mijlociu, atât de către bărbați, în mod public și Exoteric, cat și de către femei, în mod ascuns și ezoteric, cu toții fiind autentici căutători și căutătoare de contopire cu Preaiubitul Divin.
?JEZEBEL
O artistă cu un nume învăluit de mister, Jezebel, care abordează genuri muzicale diferite – de la clasic la folclor românesc, trecând prin jazz, fado, tango argentinian, folclor mexican, ritmuri cubaneze ori spaniole, chansonetă și muzică românească din perioada interbelică, vă propune o incursiune în spațiul ezoteric, shamanism, un peripluu prin curente religioase și culturi străvechi.
Nimic nu-i mai viu şi mai fierbinte decât focul. Focul este asociat cu viața și cine ar putea să-l întrețină mai bine dacă nu femeia? Zeiță, preoteasă, vestală, vraci, baba satului românesc… FEMEIA – potir al vieții. Graal. Jezebel amestecă în creuzetul ființei ei toate elementele, plecând de la foc, trecând prin apă, aer, eter și pământ. Ca un alchimist al acestor vremuri, și-a ales cu atenție instrumentiștii care o vor acompania în această incursiune. Cosmo (instrumente de percutie orientale), Cristian Drimba (quena sud-american, flaut indian, fluiere românești, caval).

?AALIMA – Sara Esterabadeyan (DERVIȘ rotitor)
…este nevăzătoare din naștere dar dintotdeauna a simțit cum prezența divina o ghidează și o inspiră să privească prin ochiul inimii și să perceapă clipă de clipă esența, dincolo de aparențe. A studiat majoritatea tradițiilor spirituale, de la Budism la Kabala, de la Reyki la Creștinism Mistic, iar calea pe care a ales sa o urmez este Sufismul. Face parte dintr-un străvechi lineaj feminin al dervișilor rotitori, puțin cunoscut publicului larg.

Best WordPress Themes