Coș

13.12.19 Implant pentru Refuz -Lansare album

Implant pentru Refuz – Lansare album

Locatie eveniment: Club Quantic
Adresa: Grozăvești nr. 82, București, Sect.6

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
60 lei 50 lei – Presale (preț pana pe data de 12.12.2019, inclusiv)
60 lei – Acces general (preț în ziua evenimentului, atât online, cât și la acces)

Lansarea noului album Implant pentru Refuz, în club Quantic, vineri 13 decembrie 2019  // Acces public: 19:00
==================================================
Program
Open doors: 19.00
Unity For Opposites: 20.20 – 20.45
The Sonic Taste: 21.00 – 22.50
IMPLANT PENTRU REFUZ: 22.15
…………………………………………………

SUBRADAR, albumul IMPLANT PENTRU REFUZ cu numărul 9, este albumul care celebrează prieteni şi prietenii, cuprinzând în totalitate piese realizate în featuring cu artişti dragi şi prieteni apropiaţi. Pe lângă colaborările deja dezvăluite, veţi avea parte de noi surprize, împreună cu invitaţi speciali care sunt alături de noi SUBRADAR și vlăstare ale tinerei generaţii de care suntem foarte mândri să îi fi întâlnit.

Din 1995 până in prezent, Implant Pentru Refuz a lansat 8 albume, fiecare album constituindu-se drept noi pietre de fundație şi postamente pentru viitor, reprezentând trepte evolutive ale traseului muzical al trupei.

Implant pentru Refuz a evoluat de-a lungul celor peste 24 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt, cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, definind o poveste complexă în cultura muzicii contemporane alternative din țara noastră.

Implant Pentru Refuz înseamnă:
– Octavian “Vita” Horvath – voce
– Valentin “Freaky”Popescu – chitara voce
– Razvan “Meshu” Nicov – chitara
– Alexandru Hera – tobe
– Florin Barbu – bass

…………………………………………………..

Concertul va fi deschis de către: THE SONIC TASTE şi UNITY OF OPPOSITES

The Sonic Taste este o trupă de rock’n’roll bucureștean, formată în 2018 de doi membri: Mircea Petrescu (voce și chitară) și Mihai Nicolau aka ”Baby Jesus” (tobe).

Abordarea muzicală a celor doi este una fresh cu influențe variate, de la punk până la blues-rock, la country și chiar la sonorități agresive – care să aducă ”un nou vibe în deja aproape monotonul rock românesc”.

O scurtă, dar precisă descriere a trupei ar fi: ”When Biffy meets Grohl and drinks with Liam” – adică un mix între Biffy Clyro, Dave Grohl și Liam Gallagher.

THE SONIC TASTE  înseamnă:
Mircea Petrescu – voce/chitară
Mihai “Baby Jesus” Nicolau–tobe/percutii
& Guest

UNITY OF OPPOSITES este rezultatul unui proiect nascut acum cinci ani de zile, în Arad. Un proiect care a suferit multe evenimente si modificari de-a lungul timpului, dar care si-a propus de la bun inceput abordarea muzicii intr-o viziune cat mai naturala, lipsita de absolut orice rigoare – de aceea si spectrul larg de influente. In sine formatia nu doreste incadrarea in absolut nici un gen si lasa la aprecierea ascultatorului incercarea de a defini miscarea.

In mod cert, scopul acestui proiect, transformat incetul cu incetul in ceva tot mai serios, este exprimarea intr-o forma artistica a tuturor starilor sufletesti care ne incearca pe toti in calitate de oameni, cu toate implicatiile sociale si psihologice.

In momentul de fata Unity of Opposites se afla in procesul de inregistrare a unui material de album, material care contine prima expunere online a trupei sub forma unui clip de promovare – „Apologize”, dar si primul videoclip lansat in mod oficial – „In Decor”.

Unity Of Opposites înseamnă:
Paul LungFrent – Vocals
Sebastian Pascut – Guitar
Radu Sirbut – Bass Guitar
Paul Marcu – Drums

========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
Eveniment organizat de Implant pentru Refuz

Best WordPress Themes