Coș

Ice, Ice Metal

Locatie eveniment: Club Quantic
Adresa: Grozăvești nr. 82, București, Sect.6

Biletele, în număr limitat, pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
55 lei, 39 lei Earlybird (preț redus pentru primele 100 bilete) – Sold Out!
55 lei, 45 lei Presale (preț redus pana pe data de 06.12.2019, inclusiv) – Sold Out
55 leiNormal Acces (preț în ziua evenimentului atât online, cât și la acces)
Taxa de procesare: 5 lei / bilet.


Ice, ice baby… pardon, metal: Ice, Ice Metal. Așa cum nu-ți poți scoate din cap piesa iconică a lui Vanilla Ice, nu-ți vei putea scoate din cap nici seara de 7 decembrie 2019, când te așteptăm în clubul Quantic din București alături de câteva formații excelente, gata să te facă să-ți încingi tălpile.

Ice, Ice Metal a luat naștere din ideea de a aduce formații diferite pe aceeași scenă, în aceeași seară. Așadar fie că vrei să sari până curg apele de pe tine, fie că vrei să stai liniștit și să te bucuri doar de muzică și vizual, te așteptăm pe 7 decembrie în Quantic, să bem un vin fiert și să povestim ce ne-a adus Moșu’ cu o zi în urmă.

Până în prezent sunt confirmate formațiile Dirty Shirt, Hteththtemeth, Crossing Eternity și Outbreak.
===============================================

Fără îndoială, Dirty Shirt este una din cele mai originale și iubite formații de rock din România, singura formație românească participantă la Wacken Open Air 2019 unde a adunat un public de peste 8000 de oameni, cunoscută datorită măiestriei cu care combină elementele muzicale moderne din rock / metal cu influențe tradiționale din Europa de Est, dar și world music, funk, electro, etc.

Noul material discografic intitulat „Letchology”, a fosy lansat pe data de 8 martie 2019 prin casele de discuri Rock Attack Records / Cargo Records (world wide) și Apathia Records / Season of Mist (Franța).

*****

Trupa HTETHTHEMETH din Brașov este considerată una dintre cele mai enigmatice apariții pe scena rock & metal. Cu un stil unic şi fără o limită de exprimare, muzica „neumană” practicată de trupă trece fără timiditate de la metal cu elemente ambient și influenţe de black până la blues și bossa nova. Peisajul este întregit de un spectacol teatral unic, trupa reuşind live de fiecare dată să creioneze conceptual un peisaj plin de sentimente, unele plăcute, altele reci, unele confuze, altele depline.
Hteththemeth este câştigătoarea GBOB România 2015 şi a reprezentat țara noastră în finala mondială a competiţiei The Global Battle Of The Bands, eveniment ce a avut loc la Berlin, în data de 26 mai. La acest important eveniment ce a reunit 14 finalişti de pe tot mapamondul, trupa Hteththemeth a obţinut locul 2 mondial, precum și premiul pentru „cea mai votată trupă de către trupele finaliste”.

*****

Crossing Eternity e un grup de artiști din părți diferite ale lumii, uniți de pasiunea pentru muzică – România, Germania, Suedia – fondat în 2017. Deși trupa e tânără, membrii au o experiență muzicală de cel puțin 25 de ani în care au experimentat genuri ca rock, metal, progresiv, chiar și jazz, blues sau funk, atât pe scenă cât și în studio.

Anul acesta, Crossing Eternity a susținut concerte în Europa alături de Evergrey, Sirenia, Elyose și Alight.

***

Outbreak este o trupă ploieșteană de heavy metal cu o arie vastă de influențe precum: progressive metal, power metal, thrash metal, metalcore s.a.

Pornind de la dorința de a compune și a cânta muzică „heavy”, în toamna anului 2012, Gabriel Alexandru Matei (voce), Marcel Alexandru Coman (chitară), Ionuț Nedelcu Alexandru (chitară), Alexandru Dobre (tobe), Mihai Iorgu (bass), pun bazele proiectului „Outbreak” devenind o formație omogenă într-un timp foarte scurt, acest lucru reflectându-se în materialul creat.

În ciuda pauzelor și schimbării în componență, trupa a revenit în formulă completă, componența actuală fiind : Gabriel Alexandru Matei (voce), Marcel Alexandru Coman (bass), Ionuț Alexandru Nedelcu (chitară), Alexandru Dobre (tobe), Andrei Neacșu (chitară). În momentul de față trupa se pregătește de înregistrat primul material discografic începând din primăvară anului 2020.

========================================

Best WordPress Themes